![]() |
|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 15> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ЕПА СЕГА Е ДОЦНА ЗА ФИЛОЗОФИРАЊЕ!...СО МЕНЕ И НЕ ГО МОЖЕШ ТОА,ПЛУС..ЈАС НЕ САКАМ ДА ОСТАВАМ НИКАКВИ ТРАГИ ОД МОЕТО ПОСТОЕЊЕ..ТАКА ДА СИ ОДАМ ОД ТЕМАВА..
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
![]() Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:01 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ПА НЕ МИСЛЕВ НА ТОА ДА ПУКНЕШ..ЕКСПЛОДИРАШ..МИСЛЕВ НА ПРИНОВА...ПОТОМОК..ТОА Е ВЕЧНОСТА....!ЕЕЕЕ,КАКВА СИ..!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Ne se nadevaj,si imam jas dovolno energija za do vechnosta,sega koga razbrav shto e potrebno. Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:01 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Како беше она на писмените по македонски? А бе добро си напишал, ама утната ти е темата! ![]() |
|
![]() |
|
![]() Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:00 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А бе на шала, на смеа, ја ус(пиип)авме темава а? Стар, што викаш ти на ова? |
|
![]() |
|
..star...КОГА ЌЕ ИМА КАЈ ТЕБЕ СУПЕР НОВА?
|
|
|
|
![]() |
|
...*62 ИДИ ВИКНИ ГИ ..ТИ СИ ПОМЛАД..АЈДЕ...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Не бе! Што не дојдат они тука? |
|
![]() |
|
...А ДА ИМ ИДЕМЕ И ДА ГИ ПОДБЕРЕМЕ МАЛКУ,А?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Мислев на игнорирањето на нејзиното инсистирање. ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ИНАКУ БЕВ И НА ДРУГИОТ ПОТФОРУМ...НЕ Е ТОЛКУ ЖЕШКО КАКО НА ОВОЈ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
КАКО ЈА ИГНОРИРАМЕ, РЕКОВ ДЕКА НЕ ЈА ПУШТАМЕ ДА СИ ГО СМЕНИ НИКОТ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |