|
Фан клуб Барселона |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lisicata kaa nemozela da go dostigne grozjeto, rekla deka e zeleno, taka i Vi site sega kazuvate prikaski....Vazno Henry ode u Barca drugata godina i bidite zdravi i zivi i neka ne Ve povede ljubomorata deka izgubi Vasiot club!!
Viva Barcelona!!! Aguante!!!
Adios!!!
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama super arsenal...igraa so eden manje ,i us im butnaa gol....respekt
|
|
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sto da recam...
Arsenal gi drzese barca bez gol skoro 80 min a bea so igrac pomalku, i mnogu sansi imaa da ja zgolemat razlikata. Ama toa e, fudbalot e cudna igra |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne znam bas dali e taka...
pa bolji bea definitivno
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super za Barca, ama nekako namestena, a?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LUGEEEEEE BARCA E NOVIOT SAMPION NA LIGATA NA SAMPIONITE ALAL DA MU E OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BARCA BARCA BARCA OOOOOOOOOOOO LUGEEEEE KEFOJJJ SUMMMM!!!!!! |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |