![]() |
|
Храброст |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 21> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... da se poglednes vo ogledalo i da se soocis so site svoi mani, nedostatoci i porazi ...... Da se soocis so samiot sebe .....
Изменето од Lady Blue - 29.Октомври.2008 во 21:01 |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
da kleknes na kolena i da pobaras proska....barem vo denesno vreme za toa e potrebno hrabrost...mene ne mi e sram da kleknam na kolena ako sum zgresila i ako mi e vazna licnosta pred koja treba da se klekne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Да се ожениш за ќерка на полицаец
|
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
hrabrost e da slusas kako kamsicite na vistinata te sibaat po dusata,da osekjas kako ti ostavaat rani a sepak da istraes do kraj
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
цк... храброст е кога те боли и се пак му/ и кажеш. Изменето од pagane - 27.Октомври.2008 во 00:13 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Koga mozes na nekogo v lice da mui plesnes sto mislis za nego/nea i uvce da ne te boli.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да лjубиш без да очекуваш во возврат,
да умираш, знаеjки дека нема да се родиш поново, да живееш со отворени очи, во тага да си срекен заради друг, да сакаш вистината, ако и таа да знае да повреди. Наj веке да бидеш Човек. Изменето од pagane - 27.Октомври.2008 во 00:06 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga jajca mavaat po gaz, nesto kako David i Golijat
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Na sekoj udar da se sprotivstavuvas smeejki se se posilno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Hrabrost e koga logikata ti vika " nema logika",a ti si prepoln so entuzijazam,go sakas silno toa i veruvas vo toa i odis na svesen rizik....
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
Му фрлив мртов стаорец преку прозор на препоставен и храбро си молчев додека не тормозеше сите - кој е, па кој е ? Ама пак се заебав, кога продрндав дека грешката треба да ја бара прво во себе, мислев очите ќе му испаднеа кога ми се зазјапа
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Храброст е да бидеш како Тетка Биберовска...
|
|
![]() |
|
Znam za sila, da mu duvnes na bikot u gz i da mu gi ispravis rogovite, a za hrabrost...valjda da se zaduzis nasekade i da otvoris privaten biznis
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
толку многу дефиниции има ... еве уште една ...
денес е вистинска храброст да бидеш она што навистина си
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |