|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | ||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...mi kazue eden drugar, sea razveden srekno de...za zena mu...kako ja donel od nekoe skopsko selo, pa i dale sve negovite i rabota i stan i kola abe sve posho imale...e sea doshlo vreme krizno da zivee so svekrvata dok ne se odglavat-demek godina dve...i ovaa fatila magla kaj nejzinite u selo...svashta...i se razvedova...i sea mie sadoi nadvor u dvor na ladna cheshma u sred zima...e da...
Изменето од ...Well... - 14.Јануари.2008 во 02:21 |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Poarno od cet, nego... mi kazuva prijatelka otisla da si poseti nekoja tetka...necija svekrva...zena pralizirana 3/4 godini... smestena vo nekoja dogradba-shup**ka ( a trokatnicata vo koja ziveat sinot i snaata babickata so pokojniot dedicko ja izgradile i otstapile na sinot i snaata) uslovi-kuce da vrzish ke skine lanci i ke izbega. Niz trokatnicata se vrzmaat 3 kuchinja, izmieni, iscisteni, naraneti... prijatelkata padna vo depresija... zar ova go ima kaj nas? Samo povtoruva:-Zoshto gledame deca...zoshto se macime da gradime i pecalime.
|
||||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
што ти значи модерно време |
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...abe ima i "osten" stap, dal bog... ...osten-stap za teranje magarinja koa ke zastanat u mesto i ne mrdaat...e ondak ostenot od pozadi i obichno ne se krshi od jako drvo e napraen magareto letaaaaaaa, fala bogu e da...hahahahhaa |
||||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е ова е добро,
|
||||
Keti72
|
||||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
raka shto dava ne se sushi
|
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Свекрви - тоа беа оние вампирки кои во секоја манџа сакаат да ставт зачин и си го штитат синчето од несовесната снае како да е уште малолетно, или, недај боже - имбецил.
Снаи -времето брзо минува, утре и вие ќе бидете такви |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас уште не сум мажена али како ми тргнало иначе мислам дека ке се сложуам
|
||||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ni eba mater internet na site , svekrva od chet be , do kaj stignavme:) |
||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Имам свекрва од чет и фина е
|
||||
Lady*M
Нов член Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Velat starite luge nekogas koga gospod ja sozdaval zemjata pocnal so eden stap na zemja da pisuva koj kogo treba da se saka i pocituva... roditeli da se sakaat ,baba i dedo ,brat i sestra i.t.n no,koga trebalo da napise snaa i svekrva mu se skrsilo stapceto a i doozd zavrnalo taka da toa nikako ne mu uspealo da go napise... steetaaa.
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...eeeeeh, em ubaa em umna...em charming... Изменето од ...Well... - 05.Јануари.2008 во 03:34 |
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...jaoooooooooooooo...ljubi te ja... |
||||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas sum aktuelna svekrvasnaata zavisi od sinot....kakov karakter ke odbira i kako ke se postavat megu sebe...potoa na svekrvata lesno i e da plovi po m irni vodi.Snaata me postuva,se odnesuva korektno,vospitana e,ne podinala glas do sega na nikoj...mada ni sinot moj ne e nekoj sto se dere,ama se znae red u kuka,koj e gazda a koja domakinka.jas nastojuvam da ne i se mesam u nejzinata kuka,no sekogas se custvuvam kako doma koga sum kaj sinot.Nemam ogranicuvanje u nisto,ama dozvoluvam, i i kazuvam deka kaj mene pak e "doma" ,taka da neka ne se custvuva kako gostin.Si postavivme super odnos,osekam deka me saka,a i jas ja sakam neizmerno (mada nikoj na nikogo ne moze srce da mu otvori i da xirne sto stvarno ima u nego).Uostalom,edno postuvanje od dvete strani ne e na odmet,taka i dvete ke si komunicirame ko sovremeni licnosti.
|
||||
raka shto dava ne se sushi
|
||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |