![]() |
|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 18> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Секој за себе нека си зборува...
![]() |
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
sega sme ovci a pred toa sme bile jagninja
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ovci?!,....ustvari ne,....toa sme,...sega!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
jas vo prethodniot zivot bev sin mi :D:D:D:D: uhuhuhuh
ne se sekjavam ali sigurno sum bil nekoje drvo zsto duri i sega nejkam da se mrdam mnogu postaticen sum od voobicaeno |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...cepidlaka...zanovetalo...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vishok...zatoa se prerodiv...i izgleda pak me ceka istata sudbina
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Се` на светот си има своја логика, макар и да е скриена. Како што вселената функционира беспрекорно на материјално ниво, така логично е истото да важи и за духовното рамниште. Реинкарнацијата е сосема логична.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Срдечно на сите им ја препорачувам книгата:
РЕИНКАРНАЦИЈА: Влегување и излегување од месото. Патот на душата изобилува со многу корисни објаснениа како на пр. што е смислата на повторното раѓање? зошто била исфрлена од христијанското изворно учење? Зошто обично не се сеќаваме на претходните инкарнацији(отелотворувања)Законот на Карма односно Законот за причина и последица... Смислата на животот? итн... download english: http://www.das-wort.com/20/en/media/s420en_reincarnation.pdf ![]() Изменето од Majkl - 08.Јули.2008 во 15:29 |
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Ha,ova go pogodi.Site tuka sme nekoi gresnici valjda. A inaku,za 'Past Life Analyss' (ili kako i da e),najdobro kje doznaeme ako Natalija se testira i da vidime sto i pisuva...pretpostavuvam deka toa sto go napisa e tocno...malku strasno i naezlivo,ama ako ne laze(so seta dolzna 'pocit',ova e samo tekst)-tocno |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Имам слушнато за ова, односно читано во некои книги... но некако не ми е за верување... Инаку тоа го вели и Кармата.... но не знам како би можело сето тоа да се докаже... иако се тврди дека некои луѓе успеале да "одолеат" на некои тестови... а таков е случајот и со Далај Лама... Но сепак... јас сум скептик... |
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
hehe i na mene istoto,samo druga godina Изменето од hacko - 07.Јули.2008 во 19:52 |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
Matea ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Paste life analyses мислам дека е точно затоа што на членовите на моето семејство им се погоди,но не баш се,а и на моите највери другари исто така.Но се за мене беше точно,како прво ме зачуди тоа што пишуваше дека сум била од Ирска а косата ми е Irish Red Colour,после пишуваеше дека сум работела нешто со магии,а јас нив ги обожавам,пишуваше и дека многу сум ги сакала книгите,а и сега е тоа така...
Верувам во Претходен Живот и темата е многу интересна ![]() |
|
● By Me,Myself and Matea ●
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |