IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сме биле во претходниот живот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сме биле во претходниот живот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
Автор
Порака Обратен редослед
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 16:52
Originally posted by brza brza напиша:

ovci?!,....ustvari ne,....toa sme,...sega!

Секој за себе нека си зборува...голема%20насмевка
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 16:39
sega sme ovci a pred toa sme bile jagninja
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 16:15
ovci?!,....ustvari ne,....toa sme,...sega!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 14:41
jas vo prethodniot zivot bev sin mi :D:D:D:D: uhuhuhuh

ne se sekjavam ali sigurno sum bil nekoje drvo zsto duri i sega nejkam da se mrdam mnogu postaticen sum od voobicaeno
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 08:41

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 22:53
...cepidlaka...zanovetalo...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 20:09

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 19:49
Vishok...zatoa se prerodiv...i izgleda pak me ceka istata sudbina
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 01:29
Се` на светот си има своја логика, макар и да е скриена. Како што вселената функционира беспрекорно на материјално ниво, така логично е истото да важи и за духовното рамниште. Реинкарнацијата е сосема логична.
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 21:29
Срдечно на сите им ја препорачувам книгата:

РЕИНКАРНАЦИЈА: Влегување и излегување од месото. Патот на душата

изобилува со многу корисни објаснениа како на пр. што е смислата на повторното раѓање? зошто била исфрлена од христијанското изворно учење? Зошто обично не се сеќаваме на претходните инкарнацији(отелотворувања)Законот на Карма односно Законот за причина и последица... Смислата на животот? итн...
download english:

http://www.das-wort.com/20/en/media/s420en_reincarnation.pdf

Изменето од Majkl - 08.Јули.2008 во 15:29
Кон врв
hacko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Ultimate HackMan

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hacko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 21:13
Originally posted by Majkl Majkl напиша:

Да, и искрено се прашувам што сум зезнал та сум се родил на Балканот...

Ha,ova go pogodi.Site tuka sme nekoi gresnici valjda.
A inaku,za 'Past Life Analyss' (ili kako i da e),najdobro kje doznaeme ako Natalija se testira i da vidime sto i pisuva...pretpostavuvam deka toa sto go napisa e tocno...malku strasno i naezlivo,ama ako ne laze(so seta dolzna 'pocit',ova e samo tekst)-tocno
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 21:09
Originally posted by Kristin969 Kristin969 напиша:

Zdravo na site,

nitu ni e ova prv zivot, nitu posleden. Postojat psihoterapevti koi se zanimavaat pokraj drugoto i so regresija vo minatite zivoti, nekoi koristat hipnoza, nekoi ne, taka da postoi moznost sami da se setite na nekoe iskustvo ili nekoj vas prethoden zivot.

Имам слушнато за ова, односно читано во некои книги... но некако не ми е за верување... Инаку тоа го вели и Кармата.... но не знам како би можело сето тоа да се докаже... иако се тврди дека некои луѓе успеале да "одолеат" на некои тестови... а таков е случајот и со Далај Лама... Но сепак... јас сум скептик...

Кон врв
hacko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Ultimate HackMan

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hacko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 19:51
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

koga gledav ja, mi rekoa deka sum bila masko, od indija i sum zivela nekade 1800 gosina i sum se zanimavala so kopanje i zakopuvanje na dupki:) nejcam ni da pomisluvam povece na toa, malce mi e morbidno....

hehe i na mene istoto,samo druga godina

Изменето од hacko - 07.Јули.2008 во 19:52
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
Кон врв
Matea Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јули.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Matea Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 16:54
Paste life analyses мислам дека е точно затоа што на членовите на моето семејство им се погоди,но не баш се,а и на моите највери другари исто така.Но се за мене беше точно,како прво ме зачуди тоа што пишуваше дека сум била од Ирска а косата ми е Irish Red Colour,после пишуваеше дека сум работела нешто со магии,а јас нив ги обожавам,пишуваше и дека многу сум ги сакала книгите,а и сега е тоа така...
Верувам во Претходен Живот и темата е многу интересна
● By Me,Myself and Matea ●
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.