![]() |
|
Графити |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam luda, majke mi !!!
-Графит на хартија на која има слика една крава во ветеринарен институт одел Лабараторија за испитување на Кравјо Лудило! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...Лела, мандарините поскапеа, а ти сеуште си ми скарана...!!! П.С. ...најдобар скопски графит... Изменето од moira - 26.Август.2008 во 21:02 |
|
![]() |
|
cobebobo1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
SDSM-ne glasajte za nas
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nemoj nista silom. Uzmi veci cekic!Kad snajperista namigne, to uvek obara s nogu. |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
I’m not as think as you dumb i am!!!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
When everything’s coming your way, you’re in the wrong lane.
|
|
![]() |
|
I drive way too fast to worry about cholesterol
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NISMO MI LUDI, SAMO SMO MANJINA[/QUOTE]
ma ova e tochno bre epten ... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
BOLJE SOKO U RUCI ,NEGO GUSKA U KREVETU NISMO MI LUDI, SAMO SMO MANJINA(grafit na jednoj ludnici)DECA SU NASA NAJVECA RADOST... DOK IH PRAVIMO:) |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() Мамма,удри ми метлата ама морав... ![]() Изменето од Biba_G - 19.Август.2008 во 09:24 |
|
![]() |
|
Ne kradi! Vlast ne voli konk*renciju!
Imam lepu, pametnu i bogatu devojku... samo da se ne sretnu njih tri. Svi bi decki htjeli sa mnom spavati, ali ja nisam nikad pospana. |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Само ако ви се симнам!
(Господ)
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Фала богу што сум атеист!!!
![]() Џабе фарбаш! Денес е тешко да се биде глуп, има голема конк*ренција. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |