|
СКАНДАЛОЗНО објавени бугарски пописни фалсификати |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | ||
clash
Група Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na nas makedonija ne ni trebe ..nie sme si dobre i bez vas !Oba4e kakvo ste pravite s albancite?
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vo tretiot GRK.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе..во Јерусалем(само во соништата мои ) Изменето од Vladimir88 - 28.Декември.2007 во 16:20 |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne be komshija prv ti e - od Makedonija......onaa sto VIE se tepate da si ja prisvoite.....ako "ne ti teknuva".
|
||
clash
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto 2 lubenici ? Nali znae6 kakvo ostava kato se izbanja edin makedonec ?....edin legen mrasna voda i edin 4ist bALGARIN
|
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E tuka si se zaebal Tatar - "dve lubenici NE SE NOSAT POD EDNA MISHKA"!!!!!
|
||
clash
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade zivee6 v Israel ?
|
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blaze si ti - znachi dete od familija si bil???
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахаха ова ме насмеа... Абе зајакот му рекол на магарето имаш големи уши |
||
clash
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Az sam po-makedonec ot vas , ama tova ne me pravi ne6to po razli4no ot Balgarin !!
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За уништување тешко дека ќе се уништат.. Чим јас можам да ги најдам преку нет тогаш и он може.... Значи ако лесно се достапни доказите тешко дека може да направат нешто.. Неможат да се помират со фактот дека не сме веќе под нивна окупација. Мене само дедо ми што ми има кажувано што правеле бугарите во војната. Фрлале македонски бебиња од тераса.....!! |
||
clash
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodarim !! Mezdu drugoto i moite dedi sa ot Egeiska makedonija ama sa balgari ! Nikade v Egeiska makedonija ne 4eh da kazvat 4e sa ne6to po-razli4no ot balgarite !!
|
||
clash
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Latinicate e del ot slovenskata azbuka , samo 4e tja e mnogo po stara ot na6ata azbuka !! Na latinica sa pisali rimljanite mnoga predi da se pojavi Balgarskata azbuka !!
|
||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ALAL DA VI E!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |