![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 46> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo umot na mazite se vrtat 1000 zeni vo sekunda
|
|
![]() |
|
Highlander969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Koj moze da znae sto se se vrti vo umot na mazite?
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pa prvata e konzervativna,
dodeka vtorata e meraklika |
|
![]() |
|
Highlander969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Pa sega, sekoj ke si go dobie zasluzenoto, ke pravi majmun od soprugata, ama zatoa ljubovnicata ke napravi majmun od nego! Ako mu cini, neka prodolzi! A koga ke se svesti soprugata , i taa ke pocne pravi majmun od nego, pa ke bide majmun na kvadrat!
![]() |
|
![]() |
|
da ima.. prvata ne ja sakas, a drugata te mota |
|
![]() |
|
Yety ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Da ima... Ednata ja sakas, a drugata ja zaebavas !!!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
има...на едната си должен
а на другата - ако сакаш и имаш желба. |
|
![]() |
|
I ne vredi!!!!! |
|
![]() |
|
100% si vo pravo! |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
mozi i obratno...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
pa ima dosta razlika na zenata mozes se da i kazaes a na lubovnicata nisto moze ona da ti kaze se oti ona te drzi vo dlanka
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ednata e tvoja
![]() drugata e tuga
aaa, dupka si e dupka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Не отидовме надвор...само ја појаснивме
![]() Разликата е огромна, едната е птица која гради гнездо а другата е кукавица која гледа да се усели во веќе изградено гнездо. Едната е жена со критериуми, вредности другата е обратно, со ниски морални квалитети, та дури и без квалитети. Нормална личност се заљубува и формира семејство, другава гледа да го растури тоа. затоа е безвредно да се дискутира за нив. И пак ќе се вратам на мажите, ако си дозволи да е со таква особа не вреди да се зборува за него а камоли да се чува под покрив дома. ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
potpolno se soglasuvam mamamd,ama toj shto e saren jas ne mu pridavam znacenje ni da go komentiram i pak ideme von temata,zborevme koja e razlika pomegju zena i ljubovnica zatoa mojot odgovor beshe toj shto e
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |