![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 24> |
Автор | |
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i mene ![]() i zatoa za nerviram ![]() |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
кога сум расположена и добро се чуствувам,догаш се гледам задоволна,а ако сум тажна не ни помислувам на огледало
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не го скршив денес огледалото
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Денес огледалото ми укажа дека премногу ја скратив косата
![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Децата се огледало на родителите...
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Очите се огледало на душата....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Огледалото вреди додека кажува тоа шо сакаш да видиш...
кога го нема оноj прекрасен лик шо си навикнал да гледаш и да му климаш со глава одобрително: наj добре - скрши го. Изменето од pagane - 07.Август.2008 во 09:30 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dobro izbrisano,ogromno ogledalo ima jaki predispozicii da stane ladno oruzje za ubistvo na nekoj sto e so brzi cekori upaten kon nego.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Goli ja, ti i ogledaloto
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не му се лути на огледалото....
ако ...лицето ти е грдо.......
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke dobies specijalen popust na ogledalata ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...mirror, mirror on the wall...tell me mirror, who's ferriest of them girls, all...
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
fragola i jas pred edna nedela uspeav da skrsam...
blashka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Те излагале.......ново огледало....нова љубов.....
значи ќе биде по ново....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |