|
Дали љубовта е вечна или е само навика? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV SE ZAZGRANUVA KAKO DRVO KOGA RASTE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOV IMA NIVOA NA POTREBITE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov E DINAMICKA PROMENLIVA
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRESNO GO POSTAVUVAS I TOLKUVAS PRASANJETO
LJUBOV E PROMENLIVA |
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само првата е вечна, а се останто е ,,САМО ЗБОР И НИШТО ПОВЕЌЕ,,
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da e privremena ili vecna, moze da e navika, moze da e samo potreba da se dozivee toa cuvstvo, sekoj razlicno ja vospriema. Sepak vistinskata e samo edna i taa ne moze da bide navika, taa ti stanuva sustina na ziveenjeto ..
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта можи и да е вечна и тоа можи и многу
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e kako mastika za zvakanje...zvakas, zvakas dur ne izleze sokot...i posle uste malku zvakas, ama nema vkus i ja pluknuvas...
...ili kako bonbona... Изменето од zbunet - 09.Декември.2007 во 23:11 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ljubovta e kategorija mislovna, sostojba na umot i teloto, i e bezkonechna isto kako prostorot i vremeto sto se...ponekogash slatka...ponekogash gorchliva...no sekako nezaboravna...
Изменето од ...Well... - 09.Декември.2007 во 22:39 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne bi se smenila sega da sedam na klupa vo park-izbiram
"kapitulacija pod jorgan planina" A vie kako sakate-sekoj spored
ubeduvanjata...moznostite
Taka e mamamd da uzhivame vo segashnosta, zashto nie sme samo del od vechnosta. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romansata... baranjeto na "rebroto" kapitulacijata pod "jorgan planina" se e dobrovolno, navika, vecnost koj ke mu ja misli.
_____________________________________________________________ Koga si mlad, ni na minus 20 ne ti studi, ni na klupa vo park-ene gi gledam dvajca zaljubeni od prozorot (ne sum pazac- tuka mi se pod prozorot) -za niv ne postoi nisto na okolu-mili se vaka zaljubeni. Posle doaga komocijata-nekoj ke rece navika, pa neka e navika ama slatka navika...toj si gleda rakomet...ti si pisuvas na forum... zaedno gi gledate onie zaljubenite gulapcinja i si se prisetuvate koga zaedno mrznevte... Iskreno ne bi se smenila sega da sedam na klupa vo park-izbiram "kapitulacija pod jorgan planina" A vie kako sakate-sekoj spored ubeduvanjata...moznostite |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo ste site vie sto mislite deka ljubovta ne trae vecno!!!!!!
No spored mene..... taa moze da trae barem eden zivot, iako vo sporedba so vecnost e kratok. Lugje i da ne veruvate, barem kon toa treba site da se stremite, ne mislite deka sme premladi da gi smetame zivotot i ljubovta naviki????? Ima vreme za razocaruvanja!!! Pa barem vo zlatnoto vreme na baba mi se "umiralo" za ljubov. Ne ja ubivajte romansata, sekoj sto e vo vrska saka da veruva deka ljubovta ke trae vecno, a stom veruvas i sakas moze da uspee
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OSTANUVA SEKAVANJE NA POCETOKOT NA LJUBOVTA KOGA VI IGRAAT PEPERUGI VO STOMAKOT,AMA SO GODINITE I LJUBOVTA SOZREVA,AKO E ONAA OD" PRAVOTO REBRO",PA TAKA SO TEKOT NA VREMETO E SE PORAZLICNA NO UBAVA,VO SEKOJ SLUCAJ.
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pu, pu nedaj boze da ni ostane sekavanjeto. Daj te molam, ne se mazite tolku losi pa da gi pratime na otcit kaj Sv. Petar. A iskreno i shto bi pravele bez niv? More ne prasuvaj dali e navika, ili ljubov, Toplifikacija isklucuva parno uste u 9 saat,klimata ne raboti na voda, tuku na struja i toa skapa struja.Vaka ljubovta, odnosno navikata sepak e naj eftino greenje. Lekaaa nok, navika li si ljubov li si, aren si, da te pozivee gornion.
I ne spomnuvaj te molam pushenje-dve kutii na den eeeej koja skapa navika, pa ljubovta ni pola od toa ne me koshta, a i ne me true. Изменето од mamamd - 07.Декември.2007 во 23:32 |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |