![]() |
|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 29> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema potreba od prostuvanje,
nema napraveno nisto loso, samo zivotot si go tera po kejf... |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ke mu prostam,pak isto mislam kako vcera,a ako me vara bez da znam,eve javno mu chestitam sekoja cest,dobro se krie
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ednas probav da prostam...ama traese mnogu kratko....togas skontav deka ke mu prostam...ko ke umre
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
зошто некој би го направил тоа...
ако држи до себе... |
|
![]() |
|
DarkerFar ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Ne se opteretuvam! ako nekoj vistinski me saka i voedno me vara bez da znam ja togas ke se zaprasam dali e toa vistinska ljubov...ako znam so koj/a, koi ... ide moze i ke mu prostam da znam na so sum. Ja sum od tie so postuem neverstvo ne sum protiv toa, ali zavisi koj i kako...site nemame isti gledista i aspekt kon zivotot..jbg
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
da bi prostila,iako za sega znam deka nema potreba shto,mozebi i gresham i nemam prichina da mislam poinaku,znachi i bi prostila se do togash do koga doma se teche kako treba,e ako pochne neshto da se menuva doma togash povekje raboti se vo prashanje,kako od tipot ljubomora,raspravii bez prichina,nekoi zabrani shto do sega ne bile,znachi ednostavno ako rabotite pochnuvaat da go menuvaat tekot,e togash nema mesto za prochtevanje
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Не можам точно да кажам, затоа што до сега искрено не сум се нашла во таква ситуација...
Мислам дека и да простам, јасно е дека никогаш нема да биде исто. барем јас сум таква. Може во моментот ќе простам, ама нема да заборавам никогаш, а тоа после повлекува љубомора, кавги итн итн. Како и да е, со самиот чин се е срушено, а нели кога нешто ќе се скрши, тешко се лепи па.... А постојат и случаи кога некои простиле неверство, па продолжиле напред, го пребродиле тоа и останале заедно и функционираат супер... Заклучок??????? Не знам, најверојатно зависи од ситуацијата, од моментот, од самото неверство, од начинот на кој ќе дознаеме.....од тој што изневерил....па останува на изневерениот да одлучи.. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
na hipoteticko ova prasanje lesno se lupaat hipoteticki odgovori
taka da DA, NE , DA, NE, NE, NE se kup edni te isti izborovi bez vistinsko znacenje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
одговорот на питането не е едноставен.
за да се одговори треба првом да питаш себе си : ти самиот дали би си простил во таа ситуациjа. Е, тогаш ке го добиеме вистинскиот одговор на подобно питане. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Ne |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ne.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
So neverstvoto nisto ne se dobiva,moze samo da se izgubi sakanata licnost
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
NE
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kava sloboda becenevem vo ,,izneveruvanje,,
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |