IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Прочитана книга што оставила длабок впечаток
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Прочитана книга што оставила длабок впечаток

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
Автор
Порака Обратен редослед
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2008 во 03:28
алхемичарот-п.к.

ја прочитав баш во оној момент,кога навистина ми требаше да си останам на своето,и дека секогаш треба да се избориш за тоа
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 23:25
,,сплеткарење со сопствената душа,,
и,,оди,време е,,
не ме променија,ме натераа повеќе да размислувам
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 22:52
Cetiri drami po red od Cehov vo eden zdiv.
"Vujko Vanja""Tri sestri""Galeb""Vishnovata gradina"
pfffff kniga ne mi se fakase posle podolgo
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 22:16
Вештица-Венко Андоновски
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 16:18
Алхемичарот и сите книги од Паоло Коелјо
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 11:48
QUO VADIS-Henrih Sjenkjevic....prekrasna kniga
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 17:15
tajnite na supermodelite mislja otu se vikase
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 01:30
Дечки слушнав прецедена е Жежок секс книгата на Мк.. да не знаете каде да ја најдам????

П.С. Последна прочитана Вековен Судир
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 01:24
Originally posted by nena34 nena34 напиша:

11 Minuti

Veronika sakashe da umre

Kraj rekata Pedra sedev i plachev

Neznam koja da izdvojam gi obozavam knigite na P.K., ete sega i zal mi e ako ne ja napisham i ZAHIR ............

I jas isto     
големо%20гушкањеголема%20насмевка
Кон врв
dream girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2008
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 13:21
"Dnevnik na zavodnikot" - Soren Kirkegor.
Ovaa kniga e posebna, ironichna i iskluchitelno tazna ni gi pretstavuva intimnite dlaboki sredbi na chovekot so segashnosta, nadezite... so gubitocite, stradanjata i praznotijata vo sebe.

CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
Кон врв
beach Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 19.Јули.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај beach Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2008 во 03:14
KODOT NA DAVINCI
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:38
11 Minuti

Veronika sakashe da umre

Kraj rekata Pedra sedev i plachev

Neznam koja da izdvojam gi obozavam knigite na P.K., ete sega i zal mi e ako ne ja napisham i ZAHIR ............
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
woodstock Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај woodstock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:33
Papata Jovana - Dona Vulfolk Kros
Lesna za citanje, a istovremeno izvonredno delo za zivotot na edna od Heroinite na sredniot vek, kako i za samoto srednovekovno opstestvo vodeno od crkovnite dogmi i verskiot fanatizam, nedozvoluvajki im na mladite umovi da odat napred, zarobeni vo stegite na hristijanstvoto..

Изменето од woodstock - 16.Јули.2008 во 12:33
Кон врв
_ani Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јули.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _ani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 23:30
11 minuti od Paulo Koeljo
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.