![]() |
|
Прочитана книга што оставила длабок впечаток |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
алхемичарот-п.к.
ја прочитав баш во оној момент,кога навистина ми требаше да си останам на своето,и дека секогаш треба да се избориш за тоа ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
,,сплеткарење со сопствената душа,,
и,,оди,време е,,
не ме променија,ме натераа повеќе да размислувам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Cetiri drami po red od Cehov vo eden zdiv.
"Vujko Vanja""Tri sestri""Galeb""Vishnovata gradina" pfffff kniga ne mi se fakase posle podolgo |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Вештица-Венко Андоновски
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Алхемичарот и сите книги од Паоло Коелјо
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
QUO VADIS-Henrih Sjenkjevic....prekrasna kniga
|
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
tajnite na supermodelite mislja otu se vikase
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Дечки слушнав прецедена е Жежок секс книгата на Мк.. да не знаете каде да ја најдам????
П.С. Последна прочитана Вековен Судир |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
I jas isto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
"Dnevnik na zavodnikot" - Soren Kirkegor.
Ovaa kniga e posebna, ironichna i iskluchitelno tazna ni gi pretstavuva intimnite dlaboki sredbi na chovekot so segashnosta, nadezite... so gubitocite, stradanjata i praznotijata vo sebe. ![]() ![]() ![]() |
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
![]() |
|
beach ![]() Група ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
KODOT NA DAVINCI
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
11 Minuti
Veronika sakashe da umre Kraj rekata Pedra sedev i plachev Neznam koja da izdvojam gi obozavam knigite na P.K., ete sega i zal mi e ako ne ja napisham i ZAHIR ............ |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
woodstock ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Papata Jovana - Dona Vulfolk Kros
Lesna za citanje, a istovremeno izvonredno delo za zivotot na edna od Heroinite na sredniot vek, kako i za samoto srednovekovno opstestvo vodeno od crkovnite dogmi i verskiot fanatizam, nedozvoluvajki im na mladite umovi da odat napred, zarobeni vo stegite na hristijanstvoto.. Изменето од woodstock - 16.Јули.2008 во 12:33 |
|
![]() |
|
_ani ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
11 minuti od Paulo Koeljo
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |