IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубомора -доказ дека те сака или..??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубомора -доказ дека те сака или..??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 25>
Автор
Порака Обратен редослед
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 23:51
Mislam deka e znak deka te saka no sekoj covek e razlicen razlicno reagira  pa ne sekogas se dobiva mislenje deka zad reakcijata vsusnost stoi mozebi strav od gubenje na ljubenata ili ljubeniot.големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 22:56

ima gi razni голема%20насмевка

Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 22:55
onoj koj nema cista sovest...toj e ljubomoren...ako ne pravi nisto nema pricina da se somneva vo partenrot/partnerkata...oti samo ako ti pravis nesto ke mislis deka i drugiot go pravi istoto
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 22:53
znaci , ti ne si ljubomorna ? .... voopsto ? .... ni malku ? ... ic , ic ? ...... збунетост
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 22:15
ljubomorata e bolest.i ne e nikakov dokaz deka toj ili taa ako e ljubomoren te saka.ljubomara e neizleciva i koga stanuva zbor za ljubov tuka nema mesto za ljubomora.ljubomorata ubiva vo sekoj pogled i unishtuva se...........znaci nikakov deokaz deka ako nekoj e ljubomoren te saka
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
veronika_new Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2008
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veronika_new Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 10:45
Ljubomorata od bilo koja strana za mene pretstavuva nesigurnost vo sopstvenata ljubov kon partnerot
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 10:42
Ljubomorata e dokaz deka na partnerot nesto mu fali, ne e celosen, pa zatoa saka drugata polovina da ja poseduva. Nesposobnosta ja pokriva so ljubomora. Toj sto e ljubomoren daleku e od toa da go saka partnerot. Ljubomorata e sebicnost.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:30
Љубомората не е знак дека те сака, туку дека е страшно осамен/а кога ќе помисли на тебе.

Изменето од filmadzijka - 30.Септември.2008 во 12:26
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:20
ijkn kmkl lkl; ;l,; klkl;
kl;kl ;l';l;'

Изменето од zbunet - 30.Септември.2008 во 12:33
Кон врв
bobsa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobsa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 01:25
Originally posted by IQ IQ напиша:

hehe a ti da ne si i tatko ili majka pa da ne ja pushtash?taa ako te saka, nema da izleguva so drugi, ako ne te saka, ke pravi sho i e kef i ke te laze kaj bila i so kogo.ne mozesh na nikogo neshto da mu zabranish.nekoj ako saka ke napravi neshto, pa shto saka neka bide uzivaj i ne se zamaraj, nema shto da i zabranuvash, taa si znae i sama kako treba a kako ne treba.zadovolna zena ne se sheta so drugi mazi osven so svojot

jas ne se slozuvam so tebe, site devojki ne se pametni i ne se od ist kalap praeni, ubavo e da ne se zamaras i da ostais da tecat rabotite kako sto treba, a ako ostavas na toa rabotite da si idat kako sto treba odnosno vo slucajov devojkava da prai sto kako i tekne... zatoa treba malku i zabi da pokazes, a za toa ako saka da naprai nesto ke naprai vo parvo si pozz
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 20:22
Originally posted by The wolf The wolf напиша:

Секој  во својот  живот бил заљубен,а со самото тоа сигурно  и  љубоморен (помалце или повеќе)!! Сакам да ги  чујам вашите коментари за тоа дали  љубомората е доказ дека некој  те сака,дали  е неопходна...итн.

Љубомората не е доказ дека некој те сака... нормално е да постои љубомора, ама ако е претерана, тогаш е веќе опсесија... мене ништо не ми докажува тоа што мојот партнер е љубоморен, напротив... ме прави да се чувствувам дека ме поседува, а човек не може да биде ничија своина...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:56
...da,ne mora da postoi,moze i da se izmisli
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 13:02
...za ljubomora pomegju dvajca ne mora da postoi tret!!!
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 01:06
hehe a ti da ne si i tatko ili majka pa da ne ja pushtash?taa ako te saka, nema da izleguva so drugi, ako ne te saka, ke pravi sho i e kef i ke te laze kaj bila i so kogo.ne mozesh na nikogo neshto da mu zabranish.nekoj ako saka ke napravi neshto, pa shto saka neka bide uzivaj i ne se zamaraj, nema shto da i zabranuvash, taa si znae i sama kako treba a kako ne treba.zadovolna zena ne se sheta so drugi mazi osven so svojot

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.