|
Мотивација |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Февруари.2008 во 13:14 |
|
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znachi,...stavrno si bila,...realna!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa jas sama si se motiviram so pomislata deka ke mi donese poubav i polagoden zivot , pa i ne mi treba poveke
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala Zbunet |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од zbunet - 04.Февруари.2008 во 23:13 |
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега пред малку завршив со учење, не ми требаше многу време, едноставно ми се погоди денот. Ама кога не оди навистина не оди, успеав еднаш ( мислам дека е рекорд) цел час и пол да учам лекција по филозофија... Многу ми беше тешка и несфатлива, почнав коси да скубам и на крај ја оставив... Утредената кога седнав пак да ја учам ми се виде многу полесна, не знам зошто ама ете... Инаку имам читано дека за концентрација помага жолта боја, па опкружете се со жолто
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe dobro ne me sfakaj ti tolku bukvalno znam ja kako da sednam ama vikam deka e tesko koga gleas ubavo vreme nadvor,site setaat a ti treba doma da ucis!!A inace tvojov predlog ne e los,ama toj sleduva odkoga ke se nauci pa nadvor da si povtoris a?? hahaha abe ja koa ke iskocam nema za skolo da zboram so drugarkite togas ke uzivam ps.fala za sovetot |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno vreme imav tema MOTIVATORI i DEMOTIVATORI !!! ama sega mislam deka e izbrisana ... Vi posakuvam prekrasna nedela !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ти еден предлог за учење и додека шеташ кога е убаво времето: Соберете се неколкуу другарки од кои секоја ке научи нешто од некој предмет. Додека шетате раскажувајте си меѓу себе за тоа што сте научиле. Ајде бе, големи сте, уште ли треба некојда ве учи! |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe nekoj motiv poseben ne moze sekoj da najde..ama na nekoj nacin treba da se setime deka stvarno e ubavo cuvstvoto koga si naucil si dobil dobra ocena i posle uzivas se si otkacil a drugite se macat..inace najtesko mi e da sednam da ucam koga se zatopluva vremeto koa mi se seta!! help..
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |