![]() |
|
А што е интима во домот? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Јуни.2009 во 19:34 |
Интима е кога нема никој дома, а јас демек чистам, додека системот ми е пуштен до крај
![]() Изменето од Gabriela_S - 08.Јуни.2009 во 19:36 |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doma...ja nemam sekogas na nekoj nesto mu tre*am
toa maloto vo sekunda tri pati vika mamo
toa golemoto go fakaat tie ludite
i bara ekstra vnimanie
a za najgolemoto i da ne zboruvam
taka da nemam ni 5min. za mene
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
intima samo u ,..WC!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Мојата интима ја поистоветувам со- Апсолутен господар на сопствениот простор
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ова повеќе ми личи на воспоставување ред,. И мене ми висеа над глава, само почнав да им враќам со иста мерка, колку да почуствуваат како изгледа ![]() ![]() Јас интимата во домот не ја доживувам како можност ---да сум сама --- да шетам гола --- да се сексам кај ќе стасам (аууу и ова го напишав) ---да се секирам што ке рече комшиката Напротив тоа за мене е ред, однесување и почитување. За мене интимата ( во Граѓанска култура е дефинирано како приватност и така учиме со учениците ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
mnogu cesto narusena recisi sekogas za zal, SAMO NIKOJ NE ME PRASUVA MENE
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Па не можам да првам што сакам кога нон-стоп има некој по дома.
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Pa koj vi brani pravete sto si sakate
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
koga ke mozam od kupatilo da izlezam............ gooooooola
![]() rucek da napravam gola samo so prestilka na mene..... ![]() ete togas..... ![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 06.Јуни.2009 во 02:04 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Интима во мојот дом-тоа е моја светиња за која се изборив достојно во животот.
![]() Мојата интима е еднаква на мојата слобода на живеење во мојот сопствен дом и секој кој ќе проба да ја наруши ќе си добие по капата ![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Кога секој од домашните “животинчиња“ знае добро што е за дома и таму треба да остане, а што е за надвор...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koga roditelite se na 3000km
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Интима имам кога не морам да и објаснувам на комшиката зошто синоќа не ги змив садовите....... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
privatnost
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |