|
Чувство дека си водич... |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Март.2009 во 21:24 |
Mnogu pameten odgovor bravo Care |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za lider treba mnogu poveke osven dzip
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne , ne , pogresno postavena tema.....ne treba da se osekjas deka si vodic na pozitivni svetli elementi..........ne treba da se custvuvas taka za da imas uspeh.....pogresno totalmente!!! Treba DA SI POZITIVEN.... a drugoto ide samo po sebe a na kraj custvoto na vodic definitivno!!! |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЉубоВта.ЉубоВ. Инаку за темата: секое бегање од себе води кон несреќа. До мир се доаѓа ако поминеш НИЗ немирот, не ако го потиснуваш или ако се залажуваш себе си. Тие американски позитивистички квази-психологии се во голем дел глупост.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboruvaj mi za ljubofta!!!!!!!!!
I koga taa vi zboruva, veruvajte i. Taa ve tolzi za da ve ogoli. Site ovie nesta ke vi gi napravi ljubofta za da gi |
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvo deka pripagjam nekomu.. taa fundamentalna potreba sto me pravi zedna za ljubov.. zelba da te imam do sebe. A koga ke poglednam vo tvoite oci, da go vidam svojot lik otslikan vo najubavi boi..
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има. Лекот е во тебе.
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me utesi pa dobro ima li lek na takvoto raspolozenie??
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si samo ti so takvo cuvsvo(necuvstvo).Ehej kolku ne ima samo da znaes. |
|
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno imam edno cuvstvo koe sto go imam veke podolgo vreme
a toa e deka nemam cuvstvo za nisto
ne sakam da sum tolku bezcuvtvitelna..................................................
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
gunslinger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvo... cuvstvo na nesigurnost,zavisnost i omalovazuvanje,cuvstvo deka sme pod pritisok = seto toa me tera nekako napred za da go izmenam i nikoj nemoze da me spreci a otkako ke viknam : "op!" e togas site ke imaat cuvstvo na porazeni protivici.
|
|
Goddes of Chaos
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve na pr. eden banalen pr. da si zamislam hmmm zamisluvam deka sum samovilka i mu ja ostvaruvam zelbata na nekoj mlad decko koj ocajno saka harley davidson za da moze da stane clen na noknite volci no nema finansii da si go dozvoli toa ........................
ajde be stvori se izgleda magicnovo staoce ne raboti nesto
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prv sum bil na edna(ona taka mi kaza, ne ke me laze), ama vodac ne mi teknuva deka sum bil nekade, osven na oroto |
|
gunslinger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |