|
Како заведувате? |
Внеси реплика | страница 123 27> |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Март.2014 во 15:22 |
||
Појма немам, а и не знам да заведувам. Научена сум мене да ме заведуваат, па и не сум се потрудила нешто посебно. |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
По незнам кој пат во животот, црвен кармин....заведуе 100% проверено
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
целта ги оправдува средствата
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тоа не е заведување ..... тоа е ПОДМИТУВАЊЕ . и којзнае колку вијагра има на тацната
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се разбереме ..... НИКАДЕ НЕ РЕКОВ па дури ни за миг не помислив дека си страшна ........ НАПРОТИВ ........ сакав само да ти кажам дека покрај силата на умот и шармот со кои располагаш во неограничени количини , доста убиствено ќе биде за секое машко ако се придодадат и елементите на заведување кои ги опиша Изменето од МАРШАЛ - 30.Јули.2009 во 10:06 |
|||
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чек,чек ооо и доктор си наденал на титулата ти маршалска хахахаха, па не сум бре ја Мики толку страшна некој срчка да го дрмне кога ќе ме види.
Ај важи ќе те послушам, гологлава ќе заведувам, скромно
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знаеш , би ти препорачал да бидеш повнимателна ...... зошто така ќе добиеш ама само човек со срцеви проблеми Изменето од МАРШАЛ - 29.Јули.2009 во 11:27 |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa namerno?
macooo , aj svrtise da vidam sto zadnica imas ... |
|||
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа Маршале не си губам јас драгоцено време за ситно, или ќе ја биде или не бива. Кога вложувам-сакам и да добијам
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
о по по по ... тоа не е заведување .......тоа е ФРЛАЊЕ НА КОЛЕНА
|
|||
Glenn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Директен контакт со очи и ред други пропратни тракатанци ( појава, гардероба,физичка спремност, шминка, средени нокти, парфеми, коса итн...)
|
|||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
случајно ......... ете како ........ непланирано .........
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uslovite i sostojbite go diktiraat aveduvanjeto. Instiktot te vodi spored niv. Promashuvanje nema.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Внеси реплика | страница 123 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |