|
Флеширање, Декодирање, Апдејт... Се за сервис! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
tmiladinova
Нов член Регистриран: 05.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Септември.2010 во 16:49 |
moze li nekoj da mi dekodira LG GS100 i kolku pari kosta
|
|
ANDON1990
Нов член Регистриран: 02.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam sagem my 401c i ima eden problem koga vrti nekoj kon mene ne go registrira povikot a dodeka jas mozam kon site slobodno da vrtam. blagodaram.
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzabe ti zemale 300 den, da go prochitav ova porano ke ti dadev softver i upatstva sam da si go isfleshuvash telefonot (moderator sum na eden makedonski forum za moblna tehnologija, imam bajagi poznavanja na toa pole ) inache garancijata ne vredi ni kolku hartijata na koja e otpechatena. ako gi prochitash ubavo garantnite uslovi, ke vidish deka BUKVALNO ne pokrivaat nikakvo oshtetuvanj (ti kazuvam od lichno iskustvo, plativ 25$ za edno poebano kopche koe od normalna upotreba se zezna...servisot zakluchi deka "garancijata ne pokriva mehanichki oshtetuvanja", a kopcheto ne beshe mehanichki oshteteno!). |
|
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ништо сериозно,отидов ми велат да може флешување 300 денари и ете сега е со чист софтвер ко солза,ама ми беше зборот ,демек нокиа квалитет,а сим имал и моторола и сони ериксон,па си велам ако вака паѓа софтверот на едноставно менување тема тогаш немој да вклучуваш плеер или слично.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене така ми се направи две недели по купувањето... ми падна софтверот... го приклучив на усб, и пушти душа мобилниот... квалитет ти е тоа... ќе си го однесеш на сервис, и ако имаш гаранција, ќе си почекаш 40 или 30 дена,... ако ти го направат арно, ако не ќе ти дадат нов, ист таков... а ако немаш гаранција.... ќе треба да платиш... најверојатно |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам за помош.Имам нокиа 6288 ,мислам дека софтверот падна(пробував да поставам една апликација -тема од мемориска и се заглави односно се исчезна и сега ако сакам да го уклучам само логото се јавува и неколку пати се пали и гасни но ништо не се јавува) кажете помош?
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
D3
Нов член Регистриран: 23.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo slucaj da vi treba nesto do displei-
ORGINAL SONIERIKSON-za slednive modeli w810i z800 k310 W200 k510 k700 j300 k750 w800 w700 d750 z530i z520i k800i w850 z300i p990i w900i j210 w550 k300i |
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мобилниот ми стоеше во ладно(надворешни услови)едно 10 минути..После го зедов и пуштив музика и сам се исклучи па се вклучи!!Го чукнав малку пак се исклучи и се пушти!!Ја извадов батеријата и ја исчистив, и оние златнте ги дувнав па сега е се во ред!!Досега два три пати ми се има случено исто, и во проспектот пиши дека можи да нема убав спој меѓу батеријата и телефонот,да ја извадам, и пак да ја ставам(ми мати филм што се случува два три пати во 5месеци)!!Совет?Што ми предлагате??
|
|
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па му напрајв мастер ресет, и ја форматирав картицата..И сега нема направено проблем како што правеше??или можно е пак??
|
|
|
|
derbitel
Нов член Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sovet vo kratki crti.Dokolku imas problem so w880 ili koj i da e ericsson od db2020 platformata odnesi go vo prviot poozbilen servis da ti go prefleshiraat.Se drugoto e opasno po tvojot telefon
|
|
KikoMC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj e phone codot na sony erikson w880i... od tema od na net mi vleze virus vo mob,sse izbrishav i sega nema javeno nishto problem..Dali so brishenjeto go imam i virusot izbrishano, dali postoi nekoja antivirus programa shto mozi da ja stavam vo mobilniot?Vo kratki crti objasnete mi shto da pram dajte mi nekoj sovet dali da go resetiram ...
Изменето од KikoMC - 23.Декември.2007 во 10:32 |
|
|
|
veno
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAGODARAM ZA POMOSTA AMA NE PRIFACA POVECE OD OSUM CIFRI
|
|
derbitel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e2p reset ili eprom reset *2767*2878#
|
|
derbitel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za unlock na meni.*2767*3855# bez sim karta
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |