|
Дали се плашите дека нема да го задоволите? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Октомври.2009 во 15:05 |
секогаш постои доза на страв ........
но глетката како се тајтари додека заминува е добар доказ
за непотребниот страв
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од ништо не се плашам, секогаш има место за подобрување на впечаток
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе од што да се плашам, има така да ја задоволам, цел месец има влага да и држи.....хихихихихихихихихи
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si ja odrabotuvam rabotata so golema posvetenost
a posle toj si prede kako mace
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e sekogas lesno, no za pofalba e vo sekoj slucaj |
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne se plasam ,samo uzivam i se opustam totalno............a najbitno e da veruvate vo sebe t.e samodoverbata igra klucna rabota,ako nema samodoverba.................... nisto od biznisot....
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma stom e so mene tolku vreme
|
|
apce
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич да не му ја мислите....Што има тука да се мисли? Ако тој многу размислува “каков ќе се покаже“ може и да потфрли, т.е. да не успее. Она ако многу мисли “дал ќе му се допаднам“ и слично, ќе се исуши Затоа не мислете-туку уживајте!! Само така задоволството ќе биде взаемно. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet ти изгледа не си читал за тоа кое време е најпогодно да се каже те сакам...во таков возбудлив момент сигурно нема да добиеш веродостојно реален одговор а уште посигурно дека ќе добиеш потврден
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga e pred kulminacija, ja prasuvam : - Me sakas ? I sekogas dobivam potvrden odgovor oti mozam i da prekinam, da stanam i da i begam okolu masa
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se raboti samo za fizicka vrska ima sansi i da ne go/ja zadovolite.
togas e potrebna malku hemija t.e. alhemija t.e. ljubov. toa e volsebnata sostojka i ako i dvete strani "posolat" od nea ke letaat iskri i shrapneli. p.s. se izvinuvam, sea gledam teka sum OFF TOPIC , temata e 'sex' a ne 'ljubov i sex' . ne obrnuvajte vnimanie na gornoto |
|
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,barem od toa ne se plasam
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne razmisluvam koga e*am
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |