|
Зашто???? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Февруари.2009 во 21:39 |
|
nema vistinski odgovor na ova prasanje zatoa
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto e taka
|
||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se plasat da se otkrijat ,ednostavno bez navreda na nikoj toa e balkanska tradicija,bi bile mnogu site posrekni da si go iskazuvame ona sto si go custvuvame,a ne da igrame kviz.
|
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Toa Sto mislam povekjeto od itrite momci koga vrzuvaat nekoja prvo i pravat ne znam Show,smeski,po nekoe ubavo zbor4e vpecatlivo,kao ubavi oci,nasmevka,telo,posle uste edna dve fori,i posle se pravat kao da ti ne go interesiras ic,toa e fora za da se zaljubis povekje vo nego,zosto koga nekoj te obrnuval vnimanie ti bil interesen a posle gledas ne te sisa 2% povekje se zaljubuvas i posle trcas ti po nego i gotoH.
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama zosto
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa sto se plasat od svoite vistinski cuvstva
provereno-dokazano |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi se slucilo takvo nesto
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas ne go krijam toa sto e fakt pa makar i kolku toj da e zagolicliv
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e principot na igra , zatoa
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE STE GO NASLE TOJ NAVISTINA STO VE SAKA! NAJDIGO I TOA SE KE BIDE MINATO SAMO TOJ SO NAVISTINA KE TE SAKA KE TI KAZUVA TE SAKAM CELA VECNOST
|
||
sakaj i bidi sakan
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е и мене ова ме интересира? Зошто се повлекуваат ако пред тоа лаеле дека ве сакаат и бла бла бла. На првата страна имаше убав коментар дека можеби дечкото сакал само да се зеза или сакал само полесно да дојде до секс...Веројатно е индивидуално, ама штом некој се повлекол можеме да заклучиме дека не бил вистински заинтересиран.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma vrska nema, ako ja bide ke ja bide, ako ne cap, kloca u g'z. Ke se molime sea : - Te molam, sakaj me !
Birate pogresni, da ne bil smotan, da ne bil ova, da ne bil ona. - Ucitele, kako ova grubo i neugledno drvo dostignalo tolkava starost ? - Koga ne bi bilo takvo, odamna ke go isekoa za da bide necij namestaj . |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mila Julija, do koga da cekame ? Pa ako na vreme ne gi pokaze svoite cuvstva, moze zamena da najdeme |
||
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci devojki obidete se barem ednas da poslusate sovet od postara i poiskusna licnost . . . Gledate tie se si znaat . . .
|
||
STRUGA
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |