|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Февруари.2008 во 23:19 |
|
Ако е фатална тогаш не привлечност. Но уште нешто да појасниме. Во овој случај насловот би требало да е ,,кобна љубов,,. Или ,,изнудена љубов,,. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СУДБИНСКО НЕШТО СЕ ВПЛЕЛО ОД ВЕКА
БОГАТИОТ ДА ЈА ПРИВЛЕКУВА БОГАТАТА А СИРОМАШНИОТ СИРОМАШНАТА. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да , холивуд , само смрди тоа
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОРЕ ДОСТАПЕН Е, АМА КАКО ЗА КОГО
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па досега не
па како тоа некој да ме привлече без да знам со што нели секогаш и за се си има причина има зошто |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, be ja nea ubavo, a ona saka mene posle krc !
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...fatalna privlachnost-opasna stvar...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зар е можно да сме со некого а да не знаеме зашто??? и како што е насловот фатална привлечност...ете ти причина со него си зашто те привлекува. крај на моабетот .
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да ама глеај пострашно цпоред мене е ти викам вака човек да се затреска,, онака патиш сакаш да го воидиш , а не ни знаеш и засто толку е силен копнежот , тоа пред се физичко привлекување,,,,
аууу имам мноооги за обајснување но мислам и вака ме сваќаш
а Љубовт па како не и таа тивок убиец ама оваа привлечнот е настаната и некој да не го сакаш у душа ,,,, него доволно ти е самп физикус и страстен секс
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе да али образложив став за фатална привлечност па милсам и најсамоуверениот човек може понекогаш и непромислено да прави и глупости и се и сешто токму за да се биде со некој кој што ФАТАЛНО те привлекува!! Мислам дека е повозудливо и пострашно во споредба со некоја тивка и миран љубов...
Изменето од SeXY - 01.Февруари.2007 во 23:56 |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј не замарај ти потемиве важи??
Си осетила ли фатална привлечност па да сватиш што е суштината на постот???
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се плашам од фатална привлечност....
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paziii da ne ja zabegas ko mene
Jas od koga ja otvoriv temeta sum obzemene od taa energija magicna koj te tera po nekoj na nekoj non stop da mislis da sakas da si so nego, ....
No vsusnost i ne znaes ni zasto e tooolku jako custvoto koe te tera se povekje i povekje da se zadlabocuvas so mislite za nekoja licnost....
Ednostavno yste koga go / ja gledas mislam deka nema mnogu muabet nego se skoro se sveduva na beskrajni i strastveni baknezi koi se pvekje stanuvaat potreba no ne i nesto slicno kako baknezi na nekoja licnost so koja si vo vrska !
Ova e zatreskuvanje samo na fizikus koj e tooolku jak i duri ne ni mozes da ja najdes pravayta pricina zasto tooolku se zanaeubvas vo taa licnost nego ednostavno koga ke ima dogovor za sredba brez nikakvi izgovori prvo na samite sebe si a potoa i na nego/nea vednas odletuvame na dogovorenoto mesto za batrem samo da se vidis i da se pocustvuvas so toj /taa ....
Ehhh ova e malce i slozeno no ne i tooolku za da svatis deka e opasno....
|
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |