|
Дали признавате грешка? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Октомври.2012 во 14:01 |
||
Ма ништо не признавам бе .....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам да признаам грешка, ама никогаш не успеав да ја увидам потребата од такво нешто... тоа не ја поправа грешката
што, некој ќе ми каже, грешев, опрости, извини, и после што? ќе ми биде исполнета душата од зборови? затоа и не барам извинување од никој, тоа што се случило, се случило, мене многу побитни ми се причините и мотивите за грешката, и решенијата за поправка, отколку збор од кој немам никаков ќар |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
некако потешко него порано...сега се факам себеси во ситуации кога барам и други опции...ако постојат ..и ако ги најдам во добар тајминг..добро е ...ако не ...ништо...ќе си признаам и ќе знам за следниот пат ..да не грешам или пред да згрешам да си најдам опиција резерва. |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па некогаш е подобро да ја признае човек 'грешката' отколку да биде цел ден тормозен.. мада кај мене ни ова не пали, ама барем тормозењето е во поблага форма
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе јас сум свесна ама ај..ќе помине Викаат мора да има барем еден виновник
Е и ти како мене, браво само така (како што не треба) |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И кога сум во право ја признавам
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro e da priznaes koga ke napravis greska so samoto toa si simnuvas eden tovar koj moze psihicki da te optovaruva(no toa ne go pravat site, ja nemaat taa doblest i hrabrost da priznaat deka pogresile) no sepak nemozes da priznavas i da bides postojano vinovna i da gi prezemas na svoj grb greskite sto gi napravil nekoj drug, netreba, nesmees da priznavas i da si kalemis greski napraveni od nekoj drug |
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Признавам..
..за жал и јас како екши почнав..да признавам секојдневно...крива или не...едноставно знам дека ако јас не ја признаам грешката нема понатаму....како и да е, крива сум стално |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Priznavam greski, da... i toa sekojdnevno
|
|||
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
4e priznaam koa ke zgresam
awe si priznavam,si priznavam..,,neli pola se dodava
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Yep ...
Нема лошо во тоа ... си признаваш и исправаш .. Сум направил повеќе грешки , но нели од грешки се учи , ако не се направат некои нешта нема ни да се знаат
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сосема е во ред човек да си ја признае грешката, ама јас сум такво створење што често пати знае да "признаам" грешка што не е моја у превод, да се осеќам виновна за ништо.
|
|||
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala bogu !...greshkite se za...priznavanje!
barem tie shto imaat muda...priznavaat!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сакам да признаам ......ама признавам .........
|
|||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |