|
НЛО новости |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Август.2015 во 04:09 |
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сибирскиот вонземјанин сепак е измама
Авторите на видеото со наводно мртов вонземјанин во Сибир кое го обиколи светот и признаа на полицијата дека сами го направиле телото и тоа од леб и пилешка кожа. Жителите на Иркутск во Сибир минатиот месец збореа дека во една шума се срушил НЛО. Потоа, се појави снимка на „вонземјанин“ смрзнат во снег, но приказната падна во вода откако авторите на видеото Тимур Хилал (18) и Кирил Власов (19) и признаа на полицијата дека телото на „вонземјанинот“ го направиле самите од мешавина на леб и пилешка кожа. Сибирската полиција сеуште не знае дали ќе превземе мерки против двајцата шегаџии, бидејќи допрво мора да се утврди дали е прекршен законот, а доколку е - шегаџиите ќе мора да одговараат, пишува Дејли Мејл. |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми даде идеја за под аватарот да си го напишам ова поцрнетото мислам дека ќе го собери ама само кога ќе дојди на ред оти тукушо сменав потпис под сликата |
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убавиот збор железни ерори отвара
аферим, аферим шо си бил умен ова до косата ќе да е |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе ама Вие ако ги послушате моите железни совети нема да е повеќе ерор |
||
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј стварно ерор
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а пошто кога ја гледав јас снимката и ко му се доближија ептен до него со камерата јас влегов во некој филм и си реков
сега ако му стани свеста ќе му ја земи ама ко размислив малку си реков дека камерманот сигурно снима од подалеку (само зумирано) ама пак ќе ги уплашеше и ќе ја фрлеше камерата |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://k*rir.mk/magazin/zanimlivosti/26592-Video-Sokantno-pronajden-mrtov-vonzemjanin е заради таа ѕвездичката така пиши ама Вие таа звездичка ќе ја избришите и ќе напишите u (значи буквата У) и ќе исчезни еророт инаку овој лепотанот умрен бил многу славен,го имаше во неколку филмчиња ама сега.... сега му ја скршија кичмата |
||
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
error invalid addres., e dobro de daj ja da vidam dali e navistina invalid ili vo onaka polna sila
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |