|
Светско Првенство |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||||||
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јуни.2010 во 05:59 |
|||||
MTV DONO DNA NI SLIKA NI NISTO.JAS SI GLEDAM NA RTS NA SATELICKA NA TOTAL TV .MILINA .
Изменето од ARTE - 30.Јуни.2010 во 06:00 |
||||||
aleksg
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Друштво, ладно пиво, кикирики и плазма тв - идеален рецепт за гледање Светско Првенство :-)
|
||||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Мислам дека во Дневник прочитав не ми текнува посабајле...околу вувузелите и телевизискиот пренос....Французите успеале да ја избришат фреквенцијата на вувузелите,а да остане атмсферата на стадионот скоро перфектно... Иначе првенствово... и не ми е криво што сеуште немам гледано ниеден натпревар...Изменето од Орка - 19.Јуни.2010 во 13:18 |
||||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
е, денес Роналдо ме разочара!очекував и нешто од Дрогба, ама ништо!трупови двајцата
|
||||||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||||||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
јееее...
|
||||||
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Celo prvenstvo i toa na sekoja utakmica.... |
||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||||||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
уствари, сестра, хахаха Изменето од Charmedgirl18 - 14.Јуни.2010 во 14:16 |
||||||
||||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
fala brat za info. FRIENDLY |
||||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
vlad0, аргентина-нигерија заврши 1:0, за аргентина
|
||||||
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е добро бе, цело првенство ли ќе зујат тие трубите... како бумбари да ми е полна собата...
|
||||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
можда одам офтопик ама да не знае некој како заврши афгентина-нигерија?
само на МТВ1 може да се гледа светското на друга не се емитува |
||||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||||
Charmedgirl18
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ја не знам што ми стана, ама почнав да гледам фудбал.прво гледав лига на шампиони и беше феноменално!!!ама ова светсково може вода да и на носи на лига на шампиони
ич не играат добро, жими шо германија вчера се покажа...а и уште кога сфатив дека ќе биде на мтв, а не на канал 5, лелеле...коментаторон на мтв, везе нема!!!за разлика од оној/оние коментатори на канал 5,тие ми се баш ТОП |
||||||
||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
И нашиве коментатори во Бугарија со тотални смешници и затоа јас ги гледам мечовите без звук .
А и така не слушам кошмарниот звук од вувузелите.........се едно собата ми е полна со пчели жжжжжжжжжуууу-жжужужужужжжжжжжуууу
|
||||||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |