|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика | страница 123 30> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јануари.2015 во 16:57 |
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Palavka
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za gabce!!
|
|
bidi ljubov !!! so ljubov se ke ti se vrati
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што сакаат жените од мажите???Тоа што немаат тие, оноа што им недостасува. Изменето од Messenger - 03.Јануари.2015 во 02:50 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има многу вистина во ова. |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѝ даваш комплимент – не прифаќа. Не ѝ даваш – се лути. Ќе се согласиш – немаш карактер. Не се согласуваш – не ја разбираш. Ја бараш – досаден си. Не ја бараш – не ти е гајле за неа. Љубоморен си – лош карактер. Не си љубоморен – не ја сакаш. Задоцни една минута – Армагедон. Ја нема цел саат – ништо страшно. Излегуваш со другарите – и таа доаѓа. Излегува со другарките – женска вечер. Ќе погледнеш во друга – ќе ти ги извади очите . Ја гледаат неа – тоа е комплимент за тебе. Кога зборува – да ја слушаш. Кога слушаш – зошто не збоуваш. И обрнуваш внимание – досаден си. Не и обрнуваш – како смееш! Нежен си – сака силен маж. Груб си – сака нежност. Ја смируваш кога плаче – остави ме Ја оставаш – бездушна свиња си. Се грижиш за неа – доминираш. Не се грижиш – не ја сакаш. Ѝ помагаш во кујната – пречиш. Не помагаш – Балканец. И кажуваш дека фустанот ја прави дебела – лажеш Не лажеш – навредуваш Ја фалиш мајка и – се улизуваш Не ја фалиш – типична машка свиња Ја смееш – несериозен кловн си. Зборуваш со други – ја игнорираш Зборуваш со неа – ја гњавиш. Ѝ правиш романтика – ајде побрзо на работа сум утре. Ѝ бараш директно – шовинистичка свиња си. Прашуваш кој ресторан – каков маж си ти Не ја прашуваш – не и ги почитуваш желбите. И раскажуваш како си помина денес – уф досаден си. Не и раскажуваш – за ништо не разговараме повеќе. Ја прашуваш како го поминала денот – сомнителен си. Не ја прашуваш – ништо не те интересира за неа Таа нека реши за ручекот – имај мислење барем еднаш Сакам... - Ова не е ресторант Ќе изедеш цела чинија – свиња Ќе оставиш малку – Јасно ми е. Не готвам добро како мајка ти. Ѝ помагаш во чистењето – пречиш Не помагаш – да, нека се мачи слугинката Ја гушкаш – ѝ дишиш во увото Не ја гушкаш – бесчувствително говедо Многу работиш – ништо не правиш дома Помалку работиш – ништо не носиш дома Се грижиш за автомобилот – ја сакаш повеќе од мене Не се грижиш – и мене така ме „батали“ |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според листиве, ја полесно ќе се вработам, отколку да задоволам жена
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие си се посебна категорија Емиле...не ги ставај сите таму
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а пари и добро платена работа ?
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите жени сакаат:
љубов, топлина, секс, внимание, семејство, удобност ... Важно е да ја погодите дозата и редоследот ! |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра заработка Меѓутоа, не се работи за пари или материјални работи туку за чувството на сигурност. жените во врската сакаат рамноправност. Но, сакаат мажите да бидат лидери во и надвор од спалната соба. Физичка привлечност Секако, ова зависи од она што жената сака. Интелигенција Менталната стимулација и компатибилност на интересите за жените се премногу важни. Водство Секоја дама сака да знае дека не ќе мора секогаш да одлучува за се. Љубов Бидејќи дамите се многу друштвени и нежни суштества, ова се наоѓа на врвот на нивната листа. Познатиот доктор за љубов и специјалист за машко-женските односи, Чарлс Орландо, не се задоволил со оваа кратка листа, па на основа на една негова спроведена анкета ја направил следната збирка на женски потреби. Жените сакаат: -нивниот партнер да разговара со нив, а не само да ги "известува" -мажите да ги слушаат -да ги споделат своите проблеми и мисли, а мажите да не се обидуваат веднаш да ги решат или променат -да бидат емоционално врзани со партнерот во рамноправна врска -да бидат почитувани -мажите секогаш да се однесуваат џентлменски -мажите да знаат дека се она што се случува во спалната соба, не треба да биде раскажувано на пријателите -повеќе од 10 минути предигра -романтика наместо материјални поклони -доверба во партнерот -мажите да имаат смисла за хумор -да се чувствуваат посакувани Изменето од Schatzii7 - 23.Јули.2013 во 15:59 |
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa shto ne go sakam, ne go ni dobivam
znachi, se'... e sega- toa se' i ne e bash se
Изменето од viktorija123 - 30.Јуни.2013 во 11:20 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакала, сакала и еден одбрала, или погодила ил се покакала
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оставам привилегијата на тебе да разбереш
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си најдобар у цело маало?!?!?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница 123 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |