![]() |
|
Црна хроника |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Автор | |
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Април.2020 во 14:12 |
А тек колку (ли) има „штипнати„ по тоа штиповите? ![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ништо ново тоа во Штип...
И колку штипови има деновиве ... ама се занемари се друго освен ова пандемијава
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Само Штип ќе пишам.
Ниту нивното ми се коментира,ниту се она што го прочитав низ фејсбукот! |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Немој така Орка! Докторите се светци, докторите се Богови, докторите се невини бебенца! Немам коментар, не знам ни дали треба да искоментирам.. ај погоди ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ко да на некој и му се важни нивните пресконференции...
Побогу...Убиство прикриваа,алкохолизирани лекари ослободија и што ти уште не. ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Абе ваквите се само за стрелање ![]() И овој за 1.5 кубни метри ќе го јаде стапот |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Уште една успешна акција на МВР
Колку доби оној со ќебапите ![]() Помножено со десет за овој...Па нека му текне на некој да краде после. ![]() Писнете после дека нема закон.Има со пиштол до Белград јас да ве бркам. ![]() |
|
![]() |
|
Само еден Господ знае што се случило.Штета за млад живот.
Ме чуди што само оваа вест е за настанот. |
|
![]() |
|
На страна сега тоа,да не им е човек во кожа на засегнатите.
Интересен е моментот како ќе се третира оваа снимка во судовите. Споредбено со оние од "бомбите" и "зајко тезгарошот" ![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
По хронологија на нештата,ваквата личност ке ја прогласат за психички нестабилна,ке ја пратат на лекување и по некој месец повторно ке биди пуштена на слобода.
Вакви и уште пострашни случки има многу во државата. Тешко на жртвите и фамилиите ,бидејки кај нас со нашето судство и состојбата во државата, криминалците и психопатите се заштитени како национално богатство. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
http://faktor.mk/2015/09/01/vo-rover-kaj-dolno-kolichani-pronajdeni-dve-mrtvi-litsa/
Според статистиката на убиствата и самоубиствата,ние сме Балкански Ел Салвадор... |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
НАЈЧЕВСКА ОД СДСМ "УДРИ" ПО НАРОДОТ Македонскиот народ е составен од глуперди и цепаници неделкани!Незнам зошто се возбудуваат на ваков говор и јавно упатени карактеристики...кога ....најверојатно професорката точно ЗНАЕ за кого (и на кого) ги ги „упатува„ овие зборови...!?. ![]() А впрочем од „истиот„ .....на сите досегашни Избори (ја) барала и (не ја добила очекуваната) поддршка ![]() ![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Порано кога ваков наслов од светот ќе видев,
воопшто не го читав текстот.Знаев да си речам... Ебати примитивците. Две три години наназад мислам нема што не слушнавме. Колку само оваа несреќа е трагична... И уште повеќе колку сите ние отидовме у неповрат. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |