|
Тринаесетгодишен Британец стана татко |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Февруари.2009 во 23:38 |
Svetov se izopaci do maksimum!!
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свашта,.... кои родители биле тоа што и дозволиле на ваа да го роде бебето... |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како без труд, па некој од нив се „изнамачил“ за да направи дете
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A neli se javija uste dve momcinja koi mislat deka mozno e i eden od niv da e tatkoto
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа очигледно дека не е застапено само кај нив. Децава воопшто не ми наликуваат на роми
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега пред некое време читав дека цела фамилија на детево му е таква, па не ме чуди и тоа да биде такво
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes objavi germanskiot BILD deka vkupno od komsilukot se javile vkupno uste 6 maloletni lica koi tvrdat deka imale sex so doticnata!i deka se mozni kandidati kako tatko na maloto bebe, dns test e napraven i treba denovite da bide objaven.
isto taka tvrdi Clive Sim, prijatel na familijata na mladata majka, deka toa bilo marketing strategija za da izvlece sto mozno povekje "sredstva" od ovaa slucka, ba patem zaradi toa go izbrale najmladiot "kandidat"... auf deutsch http://www.bild.de/BILD/news/2009/02/18/milchbubi-alfie-doch-nicht/der-vater-von-baby-maisie.html PS>abe pust ostrov ne e dobro za zdravjeto.... Изменето од LouWeed - 19.Февруари.2009 во 14:32 |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ne ke docekame
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Го сакам Алфи и со него ја изгубив невиноста“
Девојката на Алфи Патен вчера го негираше тврдењето дека 13-годишникот не е татко на нејзиното дете. „Никој друг не постои“, рече таа. Сантел Стидман одлучи да реагира по изјавата на двете момчиња кои тврдеа дека се татковци на малата Маиси. „Го сакам Алфи, со него ја изгубив невиноста. Реши да почнам врска затоа што се сакаме. Никој друг не постои во мојот живот.“ Алфи, кој изгледа како да има осум години, имаше само 12 кога Сантел остана трудна, тврди: „Тие момчиња само лажат“. „Многу неубави работи се кажани, но се трудам да ги игнорирам и да се посвета на грижата околу детето“, вели младата мајка. „Јас сум единствениот дечко кој го имала Сантел. Заедно сме веќе две години. Јас сум татко на детето“, уверен е Алфи. Откако беше повикан на DNK анализа изјави: „Кога ми рече дека ќе роди ја прашав дали сум јас татко на детето, и таа одговори потврдно, Немам причина да не и верувам“. Но, 14-годишниот Тилер Баркер кој тврди дека е татко на малата Маиси вели: „Беше обичај момчињата да спијат кај Сантел. Јас тоа го направив само еднаш“. 16-годишниот Ричард Гудсел изјави дека со Сантел спиел најмалку три пати. Баркер и Гудсел додаваат дека било вообичаено момчињата да спијат со Сантел и дека тие не се единствени. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
види види... напредна мајкава бе
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аиииии сега ќе се затепаат кој е таткото....Што се` ќе сторат децава за популарност
До утре уште еден татко ќе се јави |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E за жал не им бев на честито, така да немам никаков доказ. Мене ми е доволно тоа што ми го кажа мајка ми и начинот на кој го кажа (беше шокирана до несвест ) а ако тебе не ти е верно, тогаш оди во гинеколошката болница во чаир и распрашај се, па ако даваат такви информации ќе се увериш |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |