IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Знаеме ли КОИ СМЕ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаеме ли КОИ СМЕ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Автор
Порака Обратен редослед
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Знаеме ли КОИ СМЕ?
    Испратена: 29.Август.2010 во 21:03
тие што си знаат кои се, си знаат, на другите им преат мозок властите од древнина, па се до денес
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2010 во 20:24
Tocno e deka sekoj e kako okolinata sto go percepira...a ne kako sto toj si zamisluva..да.
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2010 во 18:02
a shto znael sokrat , pa?!.збунетост

...osven ,(samiot si priznal),...deka nema pojma od ...nishto !изненадување

inache,..jas sum toj,...kojshto nekoj ke mi kaze deka sum!

...ni manje ,..ni vishe!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2010 во 17:15
Сократ ...знаете она...јас знам дека ништо незнам...Голем ум и знајко...ова овие знајковциве...да не се оние другине...кои ги посочувал и Сократ...па и јас сакам понекого да посочам..плазење.Да знаеја или власта да веруваше дека знаат, немаше оние толкави јарболи, знамиња...а и оние другине...нели имаме две???Ги видов и кај владицине???сршено%20срцесршено%20срце
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2010 во 16:45
Народот знае.
Но попусто е сето тоа кога ВЛАСТА не сака да верува, им прави ќеф на атињаните.............
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 11:07
Iskren da bidam poveke ne znam ni koj sum ni sto sum ni kade sum газење%20од%20смеење
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 19:48
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

jas znam koj sum
sekogas sum znael
i sekogas kje znam i g**** ima da jadam, ako trebit

ima vo cela MKD koi pojma nemaat koi se
bitno im se da ziveat podobro a koi se??? ne im e vazno
marsovci moze da se i pricat srpski da ih cela vselena razume

Sekoj treba da si zboruva za sebe. Kako beshe ona- Svoj leb si jademe svoe gajle si bereme.голема%20насмевка

sekoj si zboruva za sebe i kako smeta deka saka da zboruva

Изменето од Анастеа - 08.Август.2009 во 23:42
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 19:41
Originally posted by anakin anakin напиша:

jas znam koj sum
sekogas sum znael

Sekoj treba da si zboruva za sebe. Kako beshe ona- Svoj leb si jademe svoe gajle si bereme.голема%20насмевка

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 19:24
jas znam koj sum
sekogas sum znael

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 19:16
Teshko deka znaeme..............
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 18:57
тоа што знам повеќе или помалку за својот народ и земја, не ме прави повеќе или помалку припадник на двете
а тоа што народот за жал многу малку знае за себе и својата земја, не е негова вина, туку вина е на оној кој бил и е надлежен да го информира и  да го актуелизира сето она што народот не го знае

ама не гледам која друга врска ја има политиката (или уште помалку со името) со оваа тема, освен тоа што политичарите го кријат или форсираат она што тие го сакаат, исто како порано што се форсирал 11 Октомври, а денес се форсира античката историја
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:47
Originally posted by orlov orlov напиша:

Toa shto neznaesh e tvoj problem. No za referendum za imeto treba da znaesh za koe ime. A za da znaesh kao kje glasash na referendumot treba da znaesh i koj si. Mozjebi i da ne si hristijanin, ama zjiveesh vo hristijanska zemja. Zatoa i toa taka go napishav.

ОК, за да бидеме јасни, не сум христијанин, ниту имам религија, ниту сакам да подлегам на теизам кој не носи добро туку само зло (ме велечеш за јазик), ниту религијата е синоним за национално чувство туку само верување (во што?)! Мојата грешка беше што ти реплицирав на твојот коментар (што нема веќе да се случи) и запомни, Македонија е СЕКУЛАРНА држава. Прашњето на темата е дали знаеме кои сме, јас одоговорив. Ако ти си теист, тоа е твое право, немој никогаш да ти се случи моето да го ускратуваш со притисок дека некој не бил Македонец ако не е христијанин. ТИ не можеш да го ускратуваш моето “верување“•

Изменето од Buggyman - 06.Август.2009 во 17:48
Homo homini lupus est...
Кон врв
ADVISOR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2009
Поени: 1026
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ADVISOR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:25
Jas znam koj sum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:24
Da. Ama mnogumina ne znaat, pa stana bugari.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.