|
Работи што не можат да се купат со пари |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Септември.2008 во 10:01 |
|
jole li e? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aham
logika ima |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, никогаш ништо ради реда не правам, а најмалку се смеам...
Само...се извинувам, никот ми е интересен, знаеш, кога јас се логирав на форумов, добив куп простачки ЛП-ја: Веднаш да го смениш никот, ја осквернуваш светицата...и слични работи.
Оттогаш се појавија и Исус, и ГосподБог...на мое задоволство....а и да не сум сама во небесното царство
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti si.......... ti siiiiiiiiii.... da ti si JOLE pogodiv? |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ima smesno tuka ne razbiram ili i ti pustas smajki radi reda? |
||
|
||
GospodBog
Група Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Долго време сум со вас. Зар не знаеш кој сум Јас!? Секој што Ме видел Мене, Го видел небесниот Татко
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле....ќе пукнам
Добар си ГосподБог...па навистина си добар.
|
||
|
||
GospodBog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ви кажав, но вие не верувате. Делата, што ги вршам во името на Мојот небесен Татко, покажуваат кој сум Јас.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma e garant
dojde tuka mene i na brza da ni se dokazuje |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Амин, навистина, Исус ни заповеда кога се молиме, најнапред да го бараме царството Божје, а се друго ќе ни биде дадено...
П.С. Да не е си ти навистина ГосподБог лично? ...
|
||
|
||
GospodBog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Небесното царство може да се спореди со трговец што трага по најскапоцениот бисер; кога ќе го најде, тој оди и продава се што има и го купува.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa mora da se vo sklad koga e gospod Bog
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ги рецитираат и кај нас многу муслимани, без да им го знаат и значењето.
Но разликата е што цитатите на членот ГосподБог се во потполен склад со темите и претставуваат Библиски одговори на поставените прашања во темите.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |