|
Архангел |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Септември.2013 во 13:07 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Брчки Дали заспиваш, или се будиш не можам да откријам Понекогаш ми се чини дека си мртов одамна Ова е време на заблуди, само заблуда и може да се причини како вистина, во ова време на општи вистини Понекогаш ми се чини дека живееш, но поинаку Затреперуваш, се откриваш пред тебе стои само староста Понекогаш го чувствуваш тој плач, тој плач на детето во себе. |
||
Little Daisy
Нов член Мала. Регистриран: 29.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моја омилена песна е Драги мој! Ги обожавам Архангел и си поминав совршено!
|
||
Dream and love are just words - until you decide to experience them!
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Majkl - 15.Февруари.2011 во 20:02 |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ау, да супер си поминав!
Не. Не бев. Сплет на околности... и не отидов. Сега жалам. Ама тоа е. И колку да заборавам на тоа, си купив хрчак и го викам РИСТО ВРТЕВ! Луна -една од омилените. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ou jea |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
АиБ
Нов член (само)критичар Регистриран: 06.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вина, невина
Остани ветрот ти шепоти јасна молитва, прости зборови, а можеби длабоко во водата во школка колевка сепак постои страст за младост и љубов за старост копнеж за живот во тебе овде си ко небо спокоен в срце бесмртен вина невина и гледај зраци сончеви плодат свети води, а над води сводови од мудар камен од идно и минато знам тоа е сета наша моќ сето наше знаење Ветрот ти шепоти јасна молитва, прости зборови Овде си ко небо спокоен в срце бесмртен вина невина и гледај зраци сончеви плодат свети води, а над води сводови од мудар камен од идно и минато знам тоа е сета наша моќ сето наше знаење... |
||
Стоеше на песокот размислувајќи дали можеби постои галеб што се обидува да ги надмине своите ограничувања, можеби таму уште некој е прогонет, зашто на јатото му ја има речено вистината в лице.
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фри, добредојде на форумов и... поздрав до Белград! Шал од жал Во години од овој ден од овој миг некогаш во идно време сигурно и повеќе од сигурно ќе ме препознаеш во зрак од млечна патека во љубов страст и навика Во сестра или брат во шал од жал на твојот врат те мислам не спијам, џингл бел за дом во кој те нема џингл бел за дом во кој те нема Се ќе дознаеш знам ќе ме препознаеш вреден и прекрасен во стих остаток овој живот овој град Знам и можам јас сум во право... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би идел заради Фолтин само, од Архангел само една-две песни ми се свиѓаат, јебига не се мој вкус
ех колку се нервирам вака кога бендот кој сакаш да го слушнеш е само support |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Фрикедонија
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Толку за тие кои сакаат Архангел, еден новиот белградски бенд, вика се Ксанакс:
http://www.youtube.com/watch?v=0bjHxrYqYRg&feature=player_embedded Јаз несум Македонец, ама додека имаат бендови како Архангел, Мизар, Анастасија, Фолтин, Бернајс Пропаганда... Македонија е за мене едно од најинтересните места на светот. Голем поздрав од Белград! Изменето од Фрикедонија - 23.Јануари.2011 во 03:18 |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа да. Знам за тоа.
Ајде ма, пали патиките и моторот и Метрополис, не се лигави тука многу многу -Архангел се во прашање! И Фолтин богами. |
||
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде Тиги: чичо Вртев ќе направи концерт на 12.02.2011 во Метрополис Арена. И замисли - предгрупа ФОЛТИН. Уф... |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
У, прекрасна песна.
некако депресивна... Ако чичо Вртев го чита ова (а не го чита, знам) нека ми исполни една е*ена желба и на мене и на други сто иљади луѓе: нека направат концерт! Чичко Ристо те моооолам! (едит: е ова звучи ко мало дете, што комшијата Ристо му ја земало топката, али нема везе) Изменето од Tiggy Vicious - 26.Јули.2010 во 18:20 |
||
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |