|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница 123 32> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Декември.2013 во 17:09 |
Пропадната инвестиција
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Favoriti mi bea Vukasin i Mika...Najharizmaticen Sajko..a za nasiot nemam nekoe special opinion..pocna jako...ali site napreduvaa od gala u gala a dobiv vpecatok deka samo on nazaduva.Iskreno mislam deka voopsto nemase da bide fer da pobedese nas Acko,ko sto ne e vo red sto Zivinice dobi ultra naroden heroj u likot i deloto na Adnan....JBG...za zal kvalitetot ne sekogas pobeduva...ali Vukasin,Sonja i Mika se glasovi koi se moralni pobednici...bar za mene
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеле како сум се изнасмеала... алал да ти |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не се десеше тоа со Тв Нова и гласовите јас ќе признаев максимум регуларност на шоуто.......... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje, ne e kriv ni Adnan ........ ni Vukasin...........ni Aleksandar ........krivi se tie so sedat gore .......da ne recam go organiziraat ova.......dozvolija FIASKO.....ama na glava ke im dojde ........trkaloto ide gore ......pa dole
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jer to je kalenic
znash ime kalenic cale za rime, kalinic je ime slushaj sad ovamo dok kidam sa bine, sine slushali ste tonchija kako me shatro vredja skak'o bi i on al povredio je ledja vidi ga kako gleda, shkochi tonchi, skochi samo pazi da ne padnesh kao ismeta one noci zhena se slomila i nastavio dalje bravo, bravo, care, koji si ti kavaljer koja si ti lola, frajerchina do bola iste kritike bash kao sajmon iz idola jes da nemash pojma al ne delujesh tako imash zhensku frizuru i besprekoran sako mekan si ko leba na koji idu namazi hetero il ono drugo, ja u to ne zalazim nemoj da se ljutish al stvaeno brate shala si bez obzira na sve ja i dalje slusham magazin ... едит : рапот на милан од финалната вечер... Изменето од BisernA - 11.Јануари.2009 во 14:34 |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored moe mislenje ako nekoj trebase da pobedi na OT toa bese Igor. De4koto mozese da pee sekakov tip na muzika - od turbo folk do operski arii. Ednostavno site pesni mu lezea i mozese da gi pee. Sekogas dobivase pozitivni kritiki od zirito koe ne bese sostaveno po slucaen izbor tuku od luge koe imaat dobro razbiranje od muzika. Sekako deka nie kako Makedonci navivavme za nasiot pretstavnik Aleksandar no da bideme iskreni toj na mnogu pesni napravi greski koi mozat da gi zabelezi i muzicki nepismen luge, a kamo li obrazovani muzicari. Eve na primer vo finaleto koga ja peese Tamara uste na pocetokot napravi greska. Ali ete imase sreka bese favorit na publikata, stasa vo finaleto i mislam deka treba da bideme zadovolni so toa. Adnan mozebi nema da bide nekoja svetski poznata zvezda, no spored mene dobar e za eden turbo folk pea4,a i zirito taka go oceni - kako turbo folk pea4. Isto znaeme i deka re4isi nikogas pobednicite na nekoe vakvo 6ou kako sto bese OT ne se onie koi steknuvaat golema slava tuku onie koi bile daleku pozadi niv. Pa sega ostanuva da vidime koj kolku ke uspee vo svojata kariera
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoj slucaj shouto bese ubavo organizirano i uspesno
treba da priznaeme |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Аднан не треба премногу да му замеруваме за англискиот зашто и наш Ацко не е поарен...........за жал...... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A toa e najubavoto nesto,da ja imas podrskata od publikata..na sekoj pejac najdraga nagrada |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko deka ke go nauci angliskiot na k*rs.Mozebi i pesnata sto ja peese od Elvis Prisli ja zaboravil do sega
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јаден Аднан...кој ли ќе му преведува сега англиски??? Кој ли ќе му диктира буква по буква како правилно се изговараат зборовите???
Бре што беља му направија на човекот! А имаат ли во договорот потпишано и брз к*рс по англиски??? |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно заклучив...............наредната ОТ нема да ја гледам........... |
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што му рече Тончи на Александар
дека веќе го има тоа за што пејачите се борат со децении - своја публика која му дава неизмерна поддршка. |
|
Внеси реплика | страница 123 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |