|
Распуст |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Јуни.2011 во 16:59 |
Дали знае некој во кои држави учениците имаат најкраток а во кои најдолг распуст?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Распустот почна и како по обичај пусто е во пдф образование
да одвојат толку време колку што седат на facebook, сите книги би биле прочитани и не би имале проблем од септември |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утре ќе одиме по петките....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Распуст.... не знам кој повеќе му се радува...дали јас или она моено човече...
изгледа сепак јас повеќе |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Летен распуст за македонските ученици 82 дена. Блазе си ни...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па дечки малечки- СРЕЌЕН РАСПУСТ
И барем по некој саат дневно дружете со некоја добра книга Заврши учебната година |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zimskiot raspust e poubav od letniot - ne se odi na popraven ispit a i kecovite ne izgledaat tolku strasno...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аииии грешка на старт- Темава нека биде само Распуст
Дечки малечки нека ви е среќен зимскиот распуст, да се одморите, изнаиграте, да прочитате по некое лектирче Учениците од денеска на зимски распуст |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
такоџе |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дури на 15 јули ќе се радвам на мојот распуст... До 15 август...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го дочекав и ова чудо и не останав на полагање...
кој е ко мене |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е конечнооооо!го чекам распустов уште од април
фала ви на сите за убавите мисли, и сигурна сум дека сите ќе си поминеме феноменално, како и на секој распуст... единствениот што нема убаво да си помине распустов е мојот компјутер, уште од 10 јуни му се намерачив и сега нема исклучување... |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
конечно ги собравме учебниците и тетратките во шкаф...најдолу...да не ги гледаме...ни ученициве...а ни јас
имајте убав распуст ...и супер забава
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |