|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Август.2008 во 11:43 |
...sto sakas da kazes ,ne te razbiram?..da ne ja utna temata..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagor, па отвори си нова тема човече во разно, чисто БОШ МУАБЕТИ
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok well ok
nema problem |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa dvajca ste taman, Anakin i Zagor, jasno e ko den...hahahahhaa
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МИСЛЕВ НА TURBOBILJBILJ-SEKSI MUSKARAC...
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum...tuka,...iako,ne sum tuka...
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....СЕГА ЌЕ ДОЈДЕ J-TRONIK...
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yes cul nekoj deka za kavga e potreben eden?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕЗНАМ КОЈ ГО ПОДЕЛИ МАКЕДОНСКИОТ НАРОД...ДАЛИ ТИЕ ТУКА ИЛИ ОНИЕ ОД СТРАНА...ШТО НИ СЕ СМЕАТ НА НАШАТА МАКА И БОЛ...
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...podelbi na Makedonskiot narod, vech vidzena stvar...
...by the way, temava e BOSH pumpa pod pritisok... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ПОДОБРО МАЛКУ ОТКОЛКУ ...ИЧ!!!ОНИЕ ПОДОЛУ ДА НЕ ЗЕМААТ ПОВЕЌЕ...А ВЕЗДЕН ПИШУВААТ МАКАР И .... ..!!! ОВАА Е НАША ТЕМА РАЗНО ,И НЕ ЈА ДАВАМЕ..
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti kazam iskreno zagore,...se "obogativ"brishejki
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЈАС... super babicke ,СИ ПИШУВАМ КАКО ЌЕ МИ ДОЈДЕ...ТАКА ДА ВО ДРУГИТЕ ТЕМИ ..пр. RAZNO..МЕ БРИШАТ,А ОВДЕ ВО ОВАА ТЕМА КОЈА ЗА МЕНЕ Е RAZNO...СУПЕР МИ Е..И СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО super dedo... .!AAA,ЌЕ ЗАБОРАВЕВ,ПА ЗОШТО ГО ПЛАЌАМЕ МОДЕРАТОРОТ..ЗА ДА НЕ БРИШЕ?...МА ДААААЈЈ.. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |