|
Јован Јованов & Елвир Мекиќ |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
lizalka.
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Август.2010 во 16:29 |
|
pa nemislam nisss za niv poso ne gi slusam retko koga ke nacekam na programi samo istite pesni i dosadni mi stanaa
|
||
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne gi slusammmmmm
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој Ј.Ј. знае одвреме навреме да извади некое хитче (2-3 месеци му трае). Ама од каде да знам дали тоа хитче е плагијат?? Сега во мода е крадење на странски песни...
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me too... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене сите нивни песни ми се многу слични.
Елвир хормонски не го поднесувам, глас - распас! Џејко се трпи некако... Ма иди бегај... такво џаначко срање ќе слушам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ни едниот ни другиот
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од вакви пезевенковци нема да ја биде нашта музика
|
||
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе речи им...МАРШ ОТТУКА...
|
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ги слушам зошто не се мој вкус туку зошто се дебилни, дебилни текстови, дебилна музика, дебилни спотови, дебилни медиуми и кафулиња кои перат мозок и т.н.
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe da sigurno deka slusnale,koga po nasive kvazi mediumi se vrtat isto taka nivnite kvazi spotovi i ti go perat mozokot..ti ja ubacuvat pesnata u mozok sfakas,od tolku mnogu serviranje..sreka so ima nekoi koi ne se navlekuvaat na toa mediumsko serviranje nego go pratat svojot vkus i stil..taka da sakav da kazam deka normalno deka cule koi se so se,i nekoja pesna ali ne se fanovi ili redovni slusateli |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па како да не слушниш кога живееш во ваква држава полна со турбофолкерски срања и некои квази музичари како Јован Јованов и Елвир? Катастрофи, бог знае кој ќе биде хит за неколку години...Да сум слушнала нивна песна и ми се гади, бљак, од гласот ко педерчиња, до текстот јао, а па музиката...Не знам, али вака само надолу одиме. Барем крајот на девеесетите имаше песни шо вредат, сега... |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..па сигурно,..слушнале по некоја песна
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozebi site gi znaat,a deka gi slusaat toa definitivno ne!! |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |