![]() |
|
Кој знае да сака повеќе, мажите или женит |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Декември.2009 во 21:36 |
||
Оваа трогателна љубовна приказна која го обиколи светот ни ја дава дефиницијата за тоа, Што е љубов? Еве за што се работи: Една девојка заедно со своето момче заминале да се повозоат со моторот...
Девојката: Немој толку брзо, намали малку! Момчето: Не, супер е. Девојката: Не ми е добро, те молам намали... Момчето: Кажи ми дека ме сакаш!!!! Девојката: Те сакам и ти тоа добро го знаеш. Момчето: Те молам прегрни ме. Девојката го прегрнува цврсто... Момчето: Срце те молам сега извади ја кацигата од мојата глава и стави ја на твојата ... СЛЕДНОТО УТРО ВО ВЕСНИЦИТЕ: Мотор имаше сообраќајна несреќа, затоа што откажале кочниците. На моторот имало две лица. Едното лице загинало, а другото преживеало... А ВИСТИНАТА Е: Момчето на пола пат сватило дека откажале кочниците, но не сакало да и каже на девојката. Затоа за последен пат од неа сакал да ги слушне зборовите ТЕ САКАМ и за последен пат да ја почувствува нејзината прегратка. Потоа и рекол да ја стави неговата кацига, затоа што знаел дека тој нема да преживее... ЈА САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ! Другиот ден девојката си ги пресекла вените... ГО САКАШЕ ПОВЕЌЕ ОД СВОЈОТ ЖИВОТ! ![]() |
|||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
||
poveke zavisi od polot ![]() |
|||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|||
![]() |
|||
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
||
samo se nadovrzav ;) |
|||
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
zavisi do licnosta
|
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||
Da , ama toa e veke druga tema
![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
||
glavata e najumna koga e "ladna" ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
||
Umna glava ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
детс мај грл
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pak ke recam zavisi od individuata ... postojat mazi koi cuvstvuvaat a nemozat i neumeat da go iskazat toa ili ne go prvat toa vo cest na "maskosta" .... od druga strana postojat i takvi koi mali cuvstva pretvaraat vo slon ..... ne postoi nacn za da se podeli po polovi zatoa sto sekoj ke si kazuva za sebe ... generaliziranje na takvo nesto e apsurd ...
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
||
tocno, no sepak tuka sepak se misli na toa koj e posposoben da go izrazi toa cuvstvo kako individua, maz ili zena |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Auuuuuuuuu kolku udiranje vo gradi za nesto sto nikogas i so nikakov dokaz nemoze da se dokaze ...... koj uspeal da ja izmeri lubovta? ..... kolicinata na emocii vo edna vrska zavisi isklucivo od individuite koi se vo taa vrska ....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
![]() |
|||
||
ama tie se i najskapi |
|||
|
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
Ja vagate ljubovta kako da kupuvate piperki na pazarce...pa daj pol kilo od ubajte...ama da ne se ljuti
![]() |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |