Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
alekso_2000
Сениор
Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 523
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Тема: Ќе влезиме како што влеговме во Ирак??? Испратена: 22.Март.2008 во 09:37 |
DENESKA SE IMA CENA (DURI I FISKALNA DAVAAT)
|
car's freack
|
|
ntg2003
Сениор
Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 17:56 |
moira напиша:
....zarem zivotot ima cena....? |
Саму за близките...За политичарите - саму во врзка со избори..
|
|
kultuzin
Сениор
Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 17:52 |
Pa mislam deka ima okolu milion zrti do sega.
Od koi 4000 Amerikanci.
|
|
moira
Сениор
...The Goddess... Administrateur adjoint
Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 17:43 |
....zarem zivotot ima cena....?
|
|
alekso_2000
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 17:19 |
PO CENA OD KOLKU NEVINI ZIVOTI?
|
car's freack
|
|
moira
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 16:42 |
...poentata na USA da vlezat vo Irak ne bese za da izlezat.....ke si ostanat tamu se dodeka sakaat i dodeka im treba....naftata sekako....
|
|
alekso_2000
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 15:11 |
AJ VLEGOVTE SO VLEGOVTE VO IRAK AMA KAKO KE IZLEZETE E POINTERESNOTO PRASANjE!!!???
|
car's freack
|
|
moira
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 01:55 |
Peace Brothers....
|
|
brza
Сениор
Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 00:48 |
, ...........
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
|
Polaris
Сениор
Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 00:35 |
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... | Mnogu si smesen koj ti kaza ovie dezinformacii deka amerikancite ne mozele vo 1999 godina da vleguvat ti uste malce ke velis sekoj srbin e superman srbite se jaki samo za deca i za zeni.. Samo zeni i deca koleja vo 1999. i znaes sto praele vo Kosovo kako vikale srbite koga vlegle amerikancite: bjeziteee srbii dolazi amerikance i begale kako muvi srbite.. Neka si sedeja zosto izbegaja ako beja mazi neka sedeja ako si maz bori se so NATO a ne so civilnoto naselenie sekoj moze deca i zena da ubie ama fintata e da se boris so jakiot a ne so slabiot... |
Тие вашите приказни со жените забулени и бебињата повиени можете да ги продавате на Си-Ен-Ен, а не на мене. Тоа да ти биде јасно. Немој да ми шириш пропаганда, затоа што позади вашата пропаганда и глупости и преправање, знаеме се како што било и ние и вие. Зарем не се најде ниеден муж од вас да се бори против Србите??? 600,000 од вас влегоа само во Македонија, и каде веќе не побегавте. Немој да ми сееш невистини тука за цивили вамте тамте, вие бевте организирани терористички групи и наоружани од НАТО. Заклучок.... НЕМАТЕ МУДА.
Што е следно? Ќе речеш дека и у Македонија истото се случило а? Кога дојде најгустото за вас, ве извлекоа со автобуси како посрани....
КОЈ СЕЧЕШЕ И РЕЖЕШЕ НА ГРБОВИ НА ЦИВИЛИ БЕ!? ОДГОВОРИ МИ ГО ТОА! ВИЕ! ЗАТОА ШТО ЕДИНО ВИЕ МУСЛИМАНИШТАТА НЕМАТЕ ДУША И ПОГАДНО ПЛЕМЕ НЕМА ОД ВАС! Како би ве дерел............ како тоа што не го јадете.... Затоа има да ви се суди за тие случки и све ДОЖИВОТНО у затвор, јас би гласал и за погубување со гасна комора... па протестирајте колку сакате како за случката у Влае...
| Slusaj be budalooo jas ne sum albanec jas sum makedonec ama ne gi opravduvam srbite sto napraja vo Kosovo kako covek ne opravduvam i guptin evrein srbin ili bilo koj da e: dete ili zena da se ubie jas ne sum za toa kako covek ne mi dava dusata da pravam takvo nesto bidejki ima gospod. Hristijanstvoto ili bilo koja religija da e takvi zlocina ne dozvoluva... |
Паметњакович, ако не си шиптар зошто збориш како да си шиптар па да те греши народот за шиптар? Тоа е голем грев... Крај краева, ти самиот си знаеш што си... А мене па ич не ме интересира што си.
|
|
|
Gusarski
Сениор
Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 136
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Март.2008 во 00:00 |
xxll напиша:
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... | Mnogu si smesen koj ti kaza ovie dezinformacii deka amerikancite ne mozele vo 1999 godina da vleguvat ti uste malce ke velis sekoj srbin e superman srbite se jaki samo za deca i za zeni.. Samo zeni i deca koleja vo 1999. i znaes sto praele vo Kosovo kako vikale srbite koga vlegle amerikancite: bjeziteee srbii dolazi amerikance i begale kako muvi srbite.. Neka si sedeja zosto izbegaja ako beja mazi neka sedeja ako si maz bori se so NATO a ne so civilnoto naselenie sekoj moze deca i zena da ubie ama fintata e da se boris so jakiot a ne so slabiot... |
Тие вашите приказни со жените забулени и бебињата повиени можете да ги продавате на Си-Ен-Ен, а не на мене. Тоа да ти биде јасно. Немој да ми шириш пропаганда, затоа што позади вашата пропаганда и глупости и преправање, знаеме се како што било и ние и вие. Зарем не се најде ниеден муж од вас да се бори против Србите??? 600,000 од вас влегоа само во Македонија, и каде веќе не побегавте. Немој да ми сееш невистини тука за цивили вамте тамте, вие бевте организирани терористички групи и наоружани од НАТО. Заклучок.... НЕМАТЕ МУДА.
Што е следно? Ќе речеш дека и у Македонија истото се случило а? Кога дојде најгустото за вас, ве извлекоа со автобуси како посрани....
КОЈ СЕЧЕШЕ И РЕЖЕШЕ НА ГРБОВИ НА ЦИВИЛИ БЕ!? ОДГОВОРИ МИ ГО ТОА! ВИЕ! ЗАТОА ШТО ЕДИНО ВИЕ МУСЛИМАНИШТАТА НЕМАТЕ ДУША И ПОГАДНО ПЛЕМЕ НЕМА ОД ВАС! Како би ве дерел............ како тоа што не го јадете.... Затоа има да ви се суди за тие случки и све ДОЖИВОТНО у затвор, јас би гласал и за погубување со гасна комора... па протестирајте колку сакате како за случката у Влае...
| Slusaj be budalooo jas ne sum albanec jas sum makedonec ama ne gi opravduvam srbite sto napraja vo Kosovo kako covek ne opravduvam i guptin evrein srbin ili bilo koj da e: dete ili zena da se ubie jas ne sum za toa kako covek ne mi dava dusata da pravam takvo nesto bidejki ima gospod. Hristijanstvoto ili bilo koja religija da e takvi zlocina ne dozvoluva... |
Паметњакович, ако не си шиптар зошто збориш како да си шиптар па да те греши народот за шиптар? Тоа е голем грев... Крај краева, ти самиот си знаеш што си... А мене па ич не ме интересира што си.
Како да те школувале у Америка.... мајкатааааа.... западно/шиптарската пропаганда на памет си ја научил и ја рецитираш....
|
Македонија е вечна!
|
|
Polaris
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 21:37 |
Gusarski напиша:
xxll напиша:
Gusarski напиша:
|
Slusaj be budalooo jas ne sum albanec jas sum makedonec ama ne gi opravduvam srbite sto napraja vo Kosovo kako covek ne opravduvam i guptin evrein srbin ili bilo koj da e: dete ili zena da se ubie jas ne sum za toa kako covek ne mi dava dusata da pravam takvo nesto bidejki ima gospod. Hristijanstvoto ili bilo koja religija da e takvi zlocina ne dozvoluva...
Изменето од xxll - 20.Март.2008 во 21:50
|
|
Gusarski
Сениор
Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 136
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 21:09 |
xxll напиша:
Gusarski напиша:
Изменето од Gusarski - 20.Март.2008 во 21:12
|
Македонија е вечна!
|
|
Polaris
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 20.Март.2008 во 20:30 |
Gusarski напиша:
Американците се пички, со Србите немаат шанса копнено. Затоа и 1999 немаа муда да влезат копнено, туку со авиони. к*рви.... |
Mnogu si smesen koj ti kaza ovie dezinformacii deka amerikancite ne mozele vo 1999 godina da vleguvat ti uste malce ke velis sekoj srbin e superman srbite se jaki samo za deca i za zeni.. Samo zeni i deca koleja vo 1999. i znaes sto praele vo Kosovo kako vikale srbite koga vlegle amerikancite: bjeziteee srbii dolazi amerikance i begale kako muvi srbite.. Neka si sedeja zosto izbegaja ako beja mazi neka sedeja ako si maz bori se so NATO a ne so civilnoto naselenie sekoj moze deca i zena da ubie ama fintata e da se boris so jakiot a ne so slabiot...
Изменето од xxll - 20.Март.2008 во 20:47
|
|