|
Династија |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Февруари.2009 во 21:41 |
toa bese prava opera! a ne ovie spansive sentimentalni glupiranja.
|
|
You live only ONCE!
|
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра серија моите ја имат снимувано на видео касети и сега ја обработив на CD.И јас се загледувам кога ја гледат.
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe zakon filmce
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па кога ќе размислиш подобро, подобро е од срањето што го има денес на телевизија
како не се родив ја порано? |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo drustvo, eve da se potsetite na celata postava od Dinastija, jas bev sredno koga igrase i moram da priznaam deka mi bese interesna i ja gledav. Znaci eve gi nekogas:
i pred nekoja godina (vo 2006) koga pak se sopbrale da se vidat po mnogu godini:
Imajte ubav den!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAron Speling i spanski serii , Amerika i Banglades
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIE VO TOA VREME NE NI ZNAEVME STO E TOA SAPUNICA.....PA NI BESE INTERESNA. SEGA BI MOZELA DA POMINE SAMO KAJ TIE STO GLEDAAT SPANSKI SERII.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не да сме биле будали...Ама што да се прави...Секое време носи некој свој печат...А беше сапуница,па ако сакаш- soap-opera
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не беше сапуница. Беше реално прикажување на еден и свет, и сукобот на генерациите, во ставовите кои ги носи и застапува секоја генерација со своето време. И точно е дека се редевме до телевизорот целото семејство за да ја гледаме, а потоа и дискутиравме по таа тема. Правевме споредби на живеењето во западниот свет и нашиот тогашен систем. Изменето од orlov - 04.Март.2008 во 13:23 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KALIMERO, NEMA PRAVDA
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДИНАСТИЈА НЕ ЈА СЛЕДЕВ...ИМАВ СЕМЕЈНИ ОБВРСКИ ТОГАШ,АМА ЗА САНДОКАН...МНОГУ УБАВО СЕ СЕЌАВАМ....(ДА НЕ ЗБОРУВАМ ЗА ЦРТАНИТЕ СО КАЛИМЕРО...) |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dinastija, Dalas, Gratceto Pejton, Vrakanjeto vo Idn...toa se serii sto gi gledav kako mala...znam deka posle uciliste brzav doma za da mozam da ja fatam reprizata na dinastija...aleksis mi bese omilena
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
враќањето во идн ја паметам , а бев многу мал кога се прикажуваше династија, знам дека ја спомуваше гидра во жикина династија
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sapunici otsekogas postoele, i pred "Dinastija", kako "Dalas", ili edna na koja se sekavam "Gratceto Pejton" i sekogas bile gledani, megjutoa "Dinastija" bese eden nov tip na sapunica, glamur i sjaj i prostotilak, spletkarenje i dobrina se na edno mesto
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |