|
Верувам....не верувам |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Декември.2012 во 17:10 |
За да не ти викаат дека ништо не си заработил во животот, ти кажувај дека се’ си прокоцкал и затоа си на ова ниво
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во што верувам? Во ништо.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
''Се сопнувам,паѓам,станувам..Со тешка мака продолжувам напред но идам напред....Се повеќе и повеќе сакам да се искачувам....Осеќам се поголем хоризонт....секоја борба е победа.
Helen Keller'' ...veruvam deka tompsonova znae ...zoshto helen se chuvstvuvala taka !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам, не е лесно.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
верувам дека не треба..не верувам дека е лесно да ги немаме или да ги откачиме Изменето од gazela - 21.Декември.2012 во 23:50 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е постојан флукс, постојано менување...се редат планини и долини... како брновите на океанот - горе, долу... горе, долу... ... И кога го знеме тоа ќе ни биде јасно дека после секое долу ќе дојдеме до нове горе... и обратно. И оноа што сме го одминале - сме го одминале засекогаш. Затоа не треба да имаме атачменти за ништо. Да дозволиме да бидеме тоа што сме... и животот да ни се презентира онаков каков Е. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne ja sakas, ne ja prifakjaj... jas pa... ne veruvam deka mojov problem ke se sredi.....a veruvam i deka nema resenie... veruvam vo Boga...i vo sebe... mozebi toa ke pomogne.... kako ne!
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам дека ќе ми биде понудена помош...не верувам дека ќе ја сакам таа помош..... сега.... |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очекувањата од нашето опкружување не се ништо друго сем очекувања...
you just need those guts to be youreself and use them wisely... (тебе само ти требаат твоите мадиња да бидеш свој и да ги користиш мудро) Изменето од Joshua_Tree - 19.Март.2012 во 18:19 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако верувам во се...
јас сум наивен... ако не верувам во ништо и во никој... јас сум параноик... ако сум малку вака, малку така... јас се претопувам во сивилото... и сега... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,veruvale ili ne rabotite ke si vrvat kako e zapishano vo poslanieto
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ''slepcite'' im veruvaat na svoite....ushi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ManWithoutSoul
Нов член Регистриран: 26.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам во се’ што ќе видам, слушнатото не ми е доволно.
|
|
Оној кој позајмува книга е идиот.
А оној кој ја враќа позајмената книга е уште поголем идиот. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оние кои не сакат да ја слушнат вистината,ќе ја видат..но тоа скапо ќе го платат.
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |