|
Ви се оствариле ли мечтите? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Август.2007 во 14:36 |
|
Сигурно кога сте биле на 10-14-18години сте имале разни планови за какво ќе ви биде семејството, каде и како ќе живеете, деца, партнер, професионална реализација... Во споредба со тие мечти, каков ви е сега животот? Ви се оствариле ли некои или работите се развивале по сосема различен начин?
Мене "поголемите" планови ми се оствариле, ама има толку многу работи што сум си мислела дека никогаш нема да ги правам или да ми се случат, а баш така испаднало. Живеењето во Америка на пример, мажењето млада, работата што точно сега ја имам... Не се жалам, задоволна сум си со животот - многу нешта на крај излегуваат подобри ако се случат спонтано а не по планови. Како е кај вас? |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mectaev deka ke imam mnogu deca , a ima 2, i toa e mectata za koja zalam sto ne se ispolnilo,,,,
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа ајде сабота е, слободен ден, почнувајте да работите на остварување на мечтите |
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum veke taka mlada, se ima svoe vreme
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daaaaa, duri poveke od toa.
Ako covek si zapise na list sto saka da napravi vo nekoja idnina i go skrie toj list nekade svitkan i go najde po nekoe vreme ke sfati ustvari kolku e tesko, t.e. lesno koga nesto se saka,samo treba vreme |
||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dosega vo zivotot mectite mi se ispolnuvale i sekugas sum bil zadovolen na krajot.Iako ne sum imal kojznae kakvi mecti(Jas sum covek koi malite raboti znaat da go napravat sreken i ispolnet) ubavite raboti sami si doagale na mojata vrata spontano bez mnogu trud i na krajot sekogas sum bil zadovolen.Sega vo momentot imam dve golemi mecti mozebi najgolemi do sega vo zivotot i bi sakal da mi se ostvarat ama navistina od se srce.
|
||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом навистина сакаш, сигурна сум дека ќе најдеш начин да си ги оствариш. Со среќа |
||
|
||
maca5
Нов член Регистриран: 30.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po nekojpat bi mi se ostvarile
|
||
maca5
Нов член Регистриран: 30.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да. |
||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||
Bibi sk
Сениор Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oooooooooo daaaaaaaaaaaaaaa :)
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako ... mnogu raboti sto sum sakal da gi napravam gi imam realizirano ... no moram da priznam ... i mnogu greski imam napraveno ... no toa e ... od 10 neuspesi ... ima 1 uspeh ... vazno e da se preziveat neuspesite ... a ne da begame ... i da ne se soocuvame so niv ... realiziranjeto na mectite ne e vo svesnoto ... tuku vo logicnoto ... vo imaginarnoto ... vo sestoto culo ... za zal poveke se sakame toa da ni se realizira so svesno razmisluvanje ... moze ... no potesko e ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogash da,ponekogash ne.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, mi se ostvarile mectite sto sum gi imala,no,ovie novite se nadevam......
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |