![]() |
|
Возење во автобус!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
Snajper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 21.Мај.2007 во 13:02 |
|
Темава можеби некој ќе ја нарече перверзна, можеби на некого и ќе му се згади.......ама би сакал да иницирам отворен разговор за она што верувам на повеќе од нас сакајчи или несакајќи им се случило!
ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ.... Јас лично многупати сум доживеал ерекции триејќи го моите препони и моите гениталии на некое убаво газе....на некоја девојка.....жена........госпоѓа...како и да е...или на нејзината рака.....а досега ми се случило четири пати и да доживеам многу возбудлив оргазам на тој начин.......што ме донело до фаза да барам начин да ми се повтори истото искуство.... И ќе Ве молам без навреди.....само Вашето мислење на topikov..... |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne mora da e vo avtobus za da se palam na nekoja ubafka crnokosesta ciclesta (do 75C) ubavica.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Во автобус сум се возела само кога сум била на екск*рзија од школо а сега се поретко , па не ми се има десено ова....
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sum cul deka najgolemo vozbuduvanje nudi, ako se trljas od soferot
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
papapapapa. . . Sala nastrana ama zbunet stvarno ni zabega . . . Inace mi se desilo ama ne do tolku . . .
![]() ![]() ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Da, be , pa da pocne da vreska : - Manijak ! Manijak ! To ne moze biti svak !
I dobivas vrv od cador u oko od nekoja baba, ako se najde nekoj terorist ke te kolja pred mobilen so kamera, samari, boksovi , kloci i ke te frlat od avtobus, a ti pagas so glava u ivica od plocnik, sednuvas k'o izguben,a nesvesno si igras so delovi od tvojot mozok koj se isturil od cerepot i se sliva niz ramenici. Koa niz magla go gleas gavolo oti ti dosol krajot kako te ceka da te vari u kazan radosno smeejki se . .. |
||
![]() |
||
maruska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
А да те прашам, дали ти си размислувал како таа девојка...жена...госпоѓа се чувствувала кога ти тоа си го правел...Е сега ти можеби си бил толку "внимателен" што тие и ништо не "приметиле".
Но, чекај,најпрвин би прашала дали на оваа тема треба само мажите да одговараат или може и жените, со оглед дека ми доаѓа како повеќе да е наменета на машкиот пол!!!
Велиш без навреди......а како може без навреди кога поставуваш прилично провокативно прашање.
Сега не знам дали си ти оженет, имаш ли деца, па така би прашала друго нешто......Ако си во брак или ако утре стапиш во брак, како би се чувстувал ти, твојот партнер, а не дај боже твојата ќерка кога некој тоа и би го направил нејзе. Дали си размислувал во таа насока???
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
e maruske maruske so se prais tolku postena ne znam kolku godini imas ali da si do 22 veruvam deka ke mislese druksie ili te vospituvale mnogu konzervativno eeee opusti se malku ne go kritikuvaj tolku covekot go fatila kriza pa nemal kade i udril vo avtobus eee gledaj gi malku liberalno rabotite ili od nekoe selo si moze.... ![]() |
||
speed
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
aaaaaaa kao demek zenive vo avtobus ne se palat... ![]() |
||
![]() |
||
Snajper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Луѓе СУПЕР.
Најпрво да Ви кажам мило ми е што како нов член тука Ве инспирирав да дискутирате на темава. Без разлика на коментарите пријатно е да знаеш дека топикот што си го поставил привлекол внимание....и испровоцирал коментар Сега да одговорам на почитуваната Марушка..... Оженет сум....и тоа среќно.....деца за жал сеуште немам....РАБОТИМЕ НА СЛУЧАЈОТ На темава слободно може да се искажат сите...не гледам зошто би била наменета само за машки.....мене целта ми беше баш женскиот пол да го привлечам да збори за ова....и тоа баш поради тоа што сакам да знам што им се мота на жените низ глава во таква ситуација. Малце ќе образложам. Сигурен сум дека секогаш кога сум се обидел да стапам во таков “контакт“, порано или подоцна ме приметувале...... Затоа што ако од почеток се мисли дека “ај гужва е“, кога ќе ја осети јасната ерекција на задникот или раката, е тогаш нема сомневање што е играта. Значи или ја прифаќа играта или не. Моето искуство говори 50:50. Значи не зборам за некакви баби или некои исфрлени од поплава или очигледно ниско морални, туку за претежно исклучително згодни девојки и жени..... Поентата на целиот муабет беше што посебно ме пали затоа што се работи за напозната особа, која ете во таквата ситуација, дали од сексуална возбуденост или љубопитност одлучила да не реагира никако или пак да ти даде и малку к*раж да продолжиш............најверојатно со истата мисла на “забрането овошје“ во главата..... Е сега, доколку се случи да ми даде било каков знак дека не и се допаѓа тоа....јас веднаш се повлекувам, значи за прашањето во однос на мојата сопруга или идна ќерка.........ако не е против нејзина волја....ОК......сосема е друго прашањето во однос на мојата споруга дали води кон неверство или не....во конкретнава тема таму не навлегувам..... Ајде луѓе....чекам SOME ANSWERS!!! |
||
![]() |
||
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
|
Snajper,
vozev avtobus godina dena.....Ne bi te pustil da se vozis!!!!
|
||
sex, trucks & drinks!!!
|
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
luda stvar!
sreka sto ne se vozam po skopskite avtobusi, na se ke naletas i na vakvi bolnio stvari ![]() |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
||
|
хе-хе-хе
како ти од Хрватска ќе се возиш у Скоп. автобус? а ти штета што не си шофер више......ќе ти купев пешкирче за околу врат пот да си бришеш на жештиниве ![]() |
||
![]() |
||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
ti vozise vo skopskite avtobusi i uzivaj vo "ubavinite"
tuku, ne znam kakvo zadovolstvo ti e ova, zarem ne uzivas vo teloto na tvojata zenicka ? sto se nafrlas nastrana ? kakvo cuvstvo ti dava ova? ne te svakam zasto seto ova ? |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |