![]() |
|
Тајни помеѓу поранешни другари/ки... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Април.2007 во 10:12 |
Прашањето ми е, како се однесувате кон вашиот/ата бивш/а другар/ка? Без оглед кој е виновен за прекинување на дружењето, дали ги злоупотребувате против него/неа сите тајни кои сте ги делеле долго време, со цел да го/ја оцрните пред другите или едноставно да го/ја повредите? Зошто го правите тоа?
Една од причините за оваа тема ми е секојдневието од вакви случки ... скоро и да не сум видела да се скараат другари/ки без вакви сцени после тоа, особено по интернетов ... страшно многу лошо ми изгледа таа појава кај луѓето, што не можам да ја опишам. Мислите дека една караница би требала да се задржи на тоа поради кое е направена, а се што било делено некое време да се задржи за себе или? |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Човек што така да го „издава“ пријателот, праќа многу многу лош сигнал кон оној/онаа на кого му ги кажува тие тајни...
А пораката е... „ти си следен/следна!“ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Кога прекинам да се дружам едноставно не се замарам повеќе.Што е било,било и поминало останува во минатото.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Многу паметно , јас исто таак се оставам зад мене но ако повторно ме повредат истите искористувам се што знам и секоја тајна (па макар и сериозна ) ја користам во моја самоодбрана или секакп ја злоупотребувам
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
кога станува збор за тајни јас сум практично затворен гроб, нема што да ја ширам веста која некој ми ја доверил...штом ми ја доверил значи имал доверба во мене или му/и било тешко па ми се доверил..и јас да го злоупотребам тоа?! јок! макар и да не се дружиме веќе, тоа што го знам ке си остане за мене, а натаму друг ке и/ му суди на тој што ме повредил...не јас со тоа што ке објавувам пикантерии
|
|
![]() |
|
Ауу ако пак ме повреди ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
хм, па така ке идете до недоглед...ти ке ја издадеш она ке те повреди, ти пак ке ја издадеш, она уште толку ке те повреди и така натаму и така натаму...до кога?!? не ти е боље да си кажеш ТИ ПРОСТУВАМ се најубаво и бај-бај форевер, и да си го живееш животот без тој товар на омраза?
|
|
![]() |
|
mm da da ok do nekade e taka no mor da se vnimava , sto znamm tajni znam da cuvam no se nafakjam da se doveram oiskljucivo na ljugje koi mi se vo familija...
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ne zloupotrebuvam.....ali imam dobra memorija....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
mnogu nisko e da so zla namera otkrivas necii tajni bez razlika sto poveke nemas dobar odnos so taa licnost.
|
|
![]() |
|
Mmm i like it ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bas e fino ako ponizis nekogo, ke place , a ja ke se smeam dodeka mu mocam u sanduce ili u konduri
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:09 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |