![]() |
|
Зошто мажите лажат?? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | ||
Li0ness ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Март.2007 во 22:43 |
|
Зошто мажите лажат?? Заради себе или...? И лажат ли воопшто сите, или сам |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne lazat samo mazite..... lazat i mazi i zeni... duru mislam deka kako sto znae zena kvalitetno da izlaze ne znae nieden maz.
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Od kade konstatacija deka samo mazite lazat???
Zena koga ke te izlaze nemozes da se svestis!! ![]() ![]() Freya...me pretrka ![]() Изменето од mamma - 16.Март.2007 во 22:52 |
||
![]() |
||
Li0ness ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 23 |
|
Od kade konstatacija deka samo mazite lazat???
Zena koga ke te izlaze nemozes da se svestis!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Aaaa...ne!
Sekogas po potreba....interes,poradi ljubov,lazat za da zastitat nekogo(ili sebe)i taka nataka ....ima mnogu pricini,opravdani ili ne! Изменето од mamma - 16.Март.2007 во 22:58 |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
![]() |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne znam,...jas gi mrazam!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nemojte pogresno da me razberete.I jas kako i veruvam site normalni ludje ne gi obozavam,ama prasaa zosto lazat mazite.......pa kako sakav da dadam mislenje komentirav,ne dadov mislenje dali gi opravduvam ili ne i dali gi mrazam ili ne..
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
imav eden drugar,...od kavadarci,...usta ke otvoreshe i zboreshe postojano nekoi lagi,...i toa celi prikazni,...veke ne se znaeshe dali nekogash ne laze,...e,...toj se vikashe BLAGOJA,...a vo kavadarci niv im tepaat BLASHKo,...ama,bidejki beshe takov hronichen lazgo,...jas go vikav BLAZGO!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
И жените лажат , не се потребнi и вакави генерализирања!!!!!!!!! Изменето од SeXY - 17.Март.2007 во 16:26 |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |