|
Време и љубов |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Ноември.2006 во 09:06 |
Дали премногу време се троши на философирање околу љубовта, наместо да се љуби? Како кога некој би ви го опишувал вкусот на портокалот, кој го има во магацин, наместо да ви истовари пред прагот еден шлепер и да ви даде самите да пробате?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф у центарот на етата е муабетов Доги, ама тоа само затоа што теорија
и пракса ретко кога се совпаѓаат у резултатите, а ние сме изглеа повеќе
на теорија и бубање научени
или пак сме нетолерантни, нималку флексибилни а изискателни |
|
Motivation is game in my hands
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се троши премногу време на филозофирање околу љубовта, тоа е нешто прекрасно и неможе да се троши премногу време на тоа, тоа не е можно, за љубовта можема да правиме муабет колку што ни душа сака, ама не само да правиме муабет и да филозофираме туку и да љубиме, и тоа многу повеќе отколку што филозофираме.... И уште нешто, неможеш да ги споредиш портокалот и љубовта....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta ne se iskazuva preku muabet ili filozofiranje tuku ona se custvuva,toa e custvo sto retko nekoj moze da go opise vistinski
|
|
dudenz
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може само тој што стварно го осетил...
|
|
|
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj treba da ima vreme da saka, vo toa e smislata na zivotot
|
|
"BETWEEN THE WORLDS OF MEN
AND MAKE BELIEVE, I CAN BE FOUND." "The most beautiful thing we can experience is the mysterious." |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да те поправам малце, да сака и да биде сакан.... |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, што видов денес една убава ситуација...Стојам јас на семафори со кола, а дечкото во колата пред мене се навали и си ја бакна девојката...ако беше зелено, сепак не им свирнав
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne e loso malku teorija naporedno so praksata
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha, koga mene ke mi se desi toa.. hahaha.. nikad
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti odma ke sviris a dano dano?
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ma, jas da sum taa sto ke ja baknuva na zaleno svetlo, na toa mislev Nema ni jas da im svirnam, neka si se sakaat.. samo ke si pomislam u sebe, sjebana edna, gledaj zasto tebe toa nikad nema da ti se desi
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be so rekol narodecot toa sto ke nadrobis toa ke si srkas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala ti heki, fala ti na mojata skepsa mislese???
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |