|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
valentina
Нов член Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Септември.2006 во 13:00 |
Дали имаш незаборавна љубов?
Некој/а што и после долго време поминато сеуште го/ја сакаш...
Не дека во сегашната врска не си среќен/среќна, но ете времето не избришало некоја мината љубов...
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vremeto leci se.... Mislejki deka taa ljubov ke bide vecna i sekogas ke ja nosam vo sebe...za zal posle tolku mnogu godini....ne ostana nisto,osven bledo sekjavanje |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vremeto ja leci bolkata,novata ljubov ja potisna starata no taa ostavi tragi vo mene
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam...
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da....ima li nekoj sto nema.......
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum zaboravila....iskreno
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jas ne sum zaboravila..... pa zatoa e nezaboravna...neli?
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka vremeto leci se
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da isti sme so maskite.
sto e do mene uste sum premlada za da znam da kazam dali bilo nezaboravno i ona kratko sto bese.
Mozebi koga ke sfatam ke bide prekasno...
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаете дека можеби стварно има тука нешо...НЕЗАБОРАВНА ЉУБОВ....
ама изгледа не ни мора да е неостварена или нереализирана |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja minata ljubov e del od nas,taa ne pravi toa sto sme,taa ne nosi do novata ljubov... |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
svetlana
Нов член Регистриран: 14.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
машките потешко се заљубуваат, ама и потешко забораваат, иако не покажуваат дека патат
а женските полесно се заљубуваат и полесно пореболуваат
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би се сложила со ова..
Секоја индивидуа посебно, можеби мажите малку повеќе патат од причина (повредено его), ( зборам за различни случаи ).. но не може на кантар да ставиме кој повеќе пати.. Жените можеби се прават силни, но не значи и дека не патат во себе.. Разликата е што кај одредени луѓе тешко можеш да им прочиташ на лице..Се дознава кога ќе ти отворат душа.. Сепак одредени постапки би ги поврзала со самодовребата, каде мажите многу побрзо ја губат како и нервите, за разлика од жените каде навидум се јаки .. Тогаш тука преовладува инатот, одбојноста итн.. Покрај сета таа моментална состојба не значи дека никој не пати.. |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |