|
koj e koj i koj e ''sto''vo SKOPJE |
Внеси реплика |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Март.2014 во 20:41 |
JAKA TEMA...
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,a?
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I koj e ?
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,ama i od kade e,,,.?,, ,,,
Изменето од pajser - 29.Март.2014 во 23:42 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Скопје сите се никои и ништо и секој и сешто. Зависи како гледаш.
Изменето од evangeline - 29.Март.2014 во 23:53 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова нешто ко тема за оговарање или...? |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скопје е најпогодно место за Метаморфоза и затоа многу е дискутабилно да прашуваме кој е кој и што во Скопје ?
На пример,Стојанче армоникаш од Лаки можи да дојди во Скопје да купи клавијатура Yamaha со 3 октави и тој е веке од моментот на купувањето на клавијатурата се преобразува во Стив Вондер. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие причи можеби до средината на девеесетите беа интересни,и имаа тежина.
Денес,денес Скопје е град на зомби! |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mlad decko i devojka se im lici.I da bidat "vidi me sto sum"vo Skopje.
Se vo svoe vreme. Mene mi se glupavi da ne recam zanikade onie zeni i mazi okolu 40 -50 koj poradi pricini,neizvizeani,neprosetani sega minat niz faza pubertet i vidi me sto sum.Znaci ne lici. Da ne zboram za nekoj uste poteski slucaevi nemazeni,bez deca,nezeneti uste talkaat na 40-50 niz gradot vo filmot vidi me koj fraer sum. Toa veke ne e voopsto dobro-ova vo blaga forma kazano. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da si glavna faca u Skopje nemoze sekoj...za toa mora da si roden , kako na primer jas..kade i da odam sekade mi velat "e uste Ti falese " znaci bez mene im bilo ...prazno..monotono
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da i toa nemoze sekoj tocno,no se vo svoe vreme.
Eve jas imam prijatel advokad poznat toj e faca vo gradot,ali ne e budala na 20 god.decko da se ogleduva. Koga bil mlad ,zenski,setanja,se sto si nosat godinite,na ovie godini e faca ali so drugi atributi. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Абре времиња со мене без мене,мажени,женети личело не личело...Поинаку јас го сфаќам насловов на темева.
Еве за пример шо ми е оут до в крај шо вика прилепчанине. Седнувам со другар кој го немам видено пет месеци во кафич,два реда муабет не сме врзале,телефонот ми е у џеб. И чекам стрпливо да го стави и он неговиот у џеб. Две три нотификации ми стигаат звучно на телефонон не го чепкам чекам на другаров да му текне дека сме на маса кафе да пиеме да помуабетиме.Стигам дома... Отварам телефон.Стаил локација и расположење додека седи со мене. А два посто не ме јебе....Свршава на телефонон. Многу глумци бре низ Скопјево.Ја у Маракана кога излагав гледав парови на шеесе години кои го конзумираа ноќниот живот и не гледам никаков проблем у годините.И ден денес знам некои од нив кои одлично функционираат за разлика од оние тајни жарчиња со милион демончиња. Али пак ќе речам моја перцепција на скопсиот живот.....Секако многу се измешкаа работите тука.У Досие Скопје еден пензиониран лик роден 1913 година убаво рече,ќе парафразирам: Живеев долги години у Београд и ги гледав постапките на београѓаните па според нив и јас своето однесување го подесував у опкружење. Не може сељак симнат од планина или од било каде дојден да ми го носи селото у Скопје. Шо ве вртам бе Скопје стана глобално село....Па глумете ми тука селски фраери. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |