|
Мојот фрижидер мора да има.... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Декември.2013 во 15:48 |
Што е она кое мора дa го имате задолжително во Вашиот фрижидер (мислам на некој производ,пијалок).Ова се мисли на нешто кое секој ден го купувате и си го надополнувате фрижидерот
Еве да почнам јас прва Кај мене задолжително мора да има * Бордс еве маргарин * сирење *1-2 лименки кока кола *1-2 малечки чоколадни млекца *мандарини Е ,па повелете |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas interesna temava
Znaci kaj mene nema sansi vo frizider da nema :
- Kaskaval I toa Osogovski
- Parmezan (ili parce ili rendan vo kesicka)
- Razni delikatesni proizvodi ,vrat ,but, pcenica I prsuta
- Margarin Dobro jutro
- Hopla za gotvenje
- Jogurt obicen I ovosen obavezno
- Banani....
Odprilika ova se onie namirnici koi vo sekoe vreme gi ima vo mojot frizider
Изменето од Kastro - 27.Декември.2013 во 16:03 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- кулен
- сирење (мешано овчо и кравјо) - овошен сок (ми се допаѓа оној од Вива грејпфрут) - сијаличка ќе заборавев... и лут кечап Изменето од LiDivio - 27.Декември.2013 во 16:21 |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мојот фрижидер мора да има многу работи. Не сме цела војска дома ама машкиот дел е љубител на месо, ние жените сме уште покомплицирани.
Работиве што ќе ги набројам подолу ги купувам најчесто два - три пати месечно и скоро и да нема ден да не дополнам било што од листава. Ми стана веќе рутина, штом видам дека нема нешто одма галама дома. Чајна - исклучиво Златиборска, друга не се признава Пршута - исто Свински врат - Косиљак од оној на букови дрва Печеница - исто Салама - Деликатесната на Косиљак или онаа од Пекабеско Кашкавал - Гауда на Олденбургер и овчи кашкавал еден од Пробиштип Алпина деј Сирење овчо и исклучиво на Николови Мортадела на Рустика со пршута Парче димен лосос Моцарела од оние на Zott Фета исклучиво од Млекара Лесковац Путер - President Мали чашки павлака - без разлика кои се Зденка - Мегле Хопла - за готвење Маслинки Нутела Тегла со краставички Тегла цвекло Кечап Мајонез само Томи Сенф Некакво слатко или мармалад Мед обавезно, наутро со млекото Сок од праска и портокал Пепси Плус еден тон работи во делот за замрзнување.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последно време и две три парчиња трилече
Изменето од Valerija - 28.Декември.2013 во 20:34 |
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеее, кај ми го спомна сега Дај ми едно, на заем. Ветувам ќе ти го вратам
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам уште едно
Јас веќе изедов едно:) |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и Ли некако најскромни во изборот на производи во нашиот фрижидер
Изменето од Valerija - 27.Декември.2013 во 19:50 |
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee da u pravo si ...ja sijalickata ja zaboraviv |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро,кој како ми ја сфати поентата.
Можеби и јас бев малку двосмислена. Значи не мислев да се прави попис на цел фрижидер туку она кое Ви е најнеопходно да го имате,дури и го докупувате секојдневно:) Како јас со лименките,чоколадните млекца,мандарините и да не речам трилечето кое го купувам скоро секој ден или втор ден :) Изменето од Valerija - 28.Декември.2013 во 20:35 |
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas odluciv da si go slikam fridizerot
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем постои современен човек што секој ден се малтретира по продавници да си го полни ладилникот ? Во денешно време се оди 1-2 пати неделно . Во средината на неделата и викендот (обично недела вечер ) . Секојдневно се купуваат само овошје и зеленчук за да бидат тазе . А лименки , сирење , кашкавал , прошута и кулен не е потребно да се купуват секојдневно . Изменето од емил - 27.Декември.2013 во 20:19 |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е јасна.
Се работи за производи што МОРА (или е пожелно) секој ден да се во фрижидерот, без разлика дали се купуваат еднаш дневно, неделно, месечно итн. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај нас е ова.....
Бордс еве маргарин Павлака Маслинки Сирење овчко Аргета јунир јогурт баланс млеко кашкавал брокула пашканат зелка морков целер Овие мора да ги има сувомеснати ептен малку јадеме,купуваме колку да има и на крај завршуваат во пица,или пица бурек со кори |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |