|
ФЕИТ |
Внеси реплика |
Автор | |
Odette
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јануари.2012 во 11:47 |
Електраши, јел вас има?
Сакам да дискутираме за факултетов, каде благо речено си ја гледам иднината. Конкретно ме интересираат смеровите за енергетика, меѓутоа не е на одмет и некој збор плус за сите смерови и општо за факултетот како целина. Задоволни ли сте од наставата, професорите, па и од факултетот како целина? Исто ме интересира на кој начин се полага, уште има предмети кои се полагаат усно, или се е писмено, дали ЕКТС системот е во функција и било што, кое мислите дека би ни било од корист. |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум електраш, но сум татко на студентка на ФЕИТ, па мислам дека можам да ти помогнам! На ФЕИТ ги има - Информатика и Компјутерско Инжинерство, - Електро енергетски системи - Компјутерско Системско Инжинерство и Автоматика - Телекомуникации ... има и други, но да не набројувам сега, најдобро е да отидеш овде А што се однесува за другиот дел од прашањето (услови на студирање, професори ...) чичко Златник би ти препорачал - овие работи се небитни ако седнеш да учиш секој ден (а не само пред испит) најмалку по 12 - 13 саати. А кога не си на факс и по 15 саати! Само тогаш ќе успееш. Верувај тој труд и тоа одрекување нема да е залудно и, еден ден ќе се исплати! Р.Ѕ. Секако, мора да оставиш време и за излегување, момчиња, забава ... |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i da ti odi matematika oti od momentot na zapishuvanje na fakultetot, pa do negovoto zavrshuvanje, toa kje ti bide jazikot na komuniciranje.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Predrag0
Нов член Регистриран: 18.Јули.2017 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku na prijavuvanjeto (17 i 18 avgust) bidam primen dali e vozmozno nekoj drug za vreme na prviot upisen rok (29 i 30 avgust) da me zapise bidejki nema da bidam vo moznost da odam.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |