IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Проблем со рутер... помош!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Проблем со рутер... помош!

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Holi-doli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Мај.2011
Статус: Офлајн
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Holi-doli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Проблем со рутер... помош!
    Испратена: 13.Мај.2011 во 15:27
Eve veke 2 meseca kako imam ruter i cesto mi se slucuva da nemam konekcija i se dodeka ne go isklucam od struja ruterot nema sansi da se opravi.Ako moze nekoj da mi pomogne da mi kaze sto e problemot i kako da go resam bi vi bila mnogu blagodarna
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2011 во 20:22
Ruterot pod miska i pravo tamu kaj sto si go kupila...I plesni mu go od glava na prodavacot...намигнување
Ili pitoma varijanta...Ako si go kupila znaci imas garancija, ako si go dobila dzabe kupi si nov...да
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2011 во 21:45
napraj mu reset otpozadi bi trebalo da ima dupce i so igla butni tamu i koga ke osetis deka neso naprailo ck голема%20насмевка togas izvadija iglata i pocekaj da se zapalat site sijalicki i ako toa ne biva javi se da go prijavis defektot zaso moze linijata da ti e zeznataсреќа
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Holi-doli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2011 во 22:19
gonzo ruterot brat mi mi go kupi preko amazon taka da toa ne biva

Fear kako mislsi linijata zeznata auuu znaci nema lek ke mora da go isklucuvam steta a bas se izraduvav deka ke ima nekoj spas

Sepak fala na sovetite ke probam sega so resetiranje pa ke vidam sto ke bide
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2011 во 22:33
i so bidnaзбунетост i ako ti e zeznata linijata moze da se opravi a ne da se isklucuva odma crni misli ti nadojdoaплачењеголема%20насмевка
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Holi-doli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2011 во 15:23
Nisto ne bidna vcera go resetirav i deneska pak istoto ali ke probam nesto drugo prvo koga ke go vklucam ke napravam Disconnect pa povtorno Connect i ke vidam koj znae mozebi ke uspee ako imate drug predlog pisite slobodno dobro ke mi dojde sekoja pomos
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2011 во 16:09
...i mene  vo pochetokot , nekoe vreme mi raboteshe, ama  posle pochna da me dupi i ..na kraj dignav race od nego i si kyupiv,
...5 metri kabel ,
 ...i sega nemam gajle,...osven shto pazam da ne se sopne nekoj od nego !голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2011 во 15:18
Holi-doli,провери ја инсталацијата,дали добро се вклучени каблите.
Го имавме истиот проблем и викнавме луѓе од телеком ги средиа каблите и сега е ок.трепкање
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Holi-doli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2011 во 20:54
Fala na site izgleda deka go srediv so ona Disconnect i Connect pri sekoe vklucuvanje ako me razbirate .Barem ja mislam deka go srediv zatoa sto veke 2 dena e OK pa za ponataka ke vidime
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 22:33
Originally posted by Holi-doli Holi-doli напиша:

Fala na site izgleda deka go srediv so ona Disconnect i Connect pri sekoe vklucuvanje ako me razbirate .Barem ja mislam deka go srediv zatoa sto veke 2 dena e OK pa za ponataka ke vidime

Ова и мене ми се има случувано со еден рутер порано и на крај ми ску**и. На секое уклучување на писито ќе треба да го конектираш рутерот.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Holi-doli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 17:33
Pavaroti eve i ja se macam taka ti kako go resi problemot isto so conectiranje na sekoe vklucuvanje ili...!??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 19:45
o boze ako nemozes nov ruter pojdi kupi si na staro okolu 500den se i resen problem so tolku se napinjateизненадување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.