|
Колку можете да испеете |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Јануари.2010 во 18:20 |
|
Кажете дали некогаш сте измериле од каде до каде ви е распонот на гласот...
Јас сум тенор и имам распон од второ ДО (C2) (некогаш слегувам и нота подолу) до четврто ЛА (А4) ајде вас да ве видам.... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа ќе да беше висок глас така!?
Јас искрено, појма си немам |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас можам да пем до фа-сол втора октава...сопран сум (барем така ме лажа на хор) :))
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за сите намени, меѓу другото и за метал го користам и повеќе од добро излегува ти ми кажа еднаш... кажи де пак... висок велат дека е... @мони.... а , ОД каде до фа? Изменето од volkswagen - 10.Јануари.2010 во 18:33 |
||
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено да ти кажам незнам ама можам да пем бајчки ниски тоној... можам баритоно да го пем од машкине на хор шо му е :))) |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малце ќе се изрезилам ама нема везе...
Значи, додека членував во хорот, ми кажуваа дека гласот ми бил одличен (а јас една ваква фаца извадив )... Ваљда ги фаќам многу од високите и многу од ниските тонови... Ме тераа и соло да пеам поише по лп |
||
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од долно ΔΙ до горно... (визнатиска “тетрафонија“) сосем доволно...
зависи кога како од сабајле гласот е подебел... а ја пејам високо па интересно звучи... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
левучарите обично зна убо да пе :) |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имам премногу стакло кај мене дома за да го тестирам гласот
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
s_girl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
таленАт |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас не ни пробавм оти вкрај лош антимузикален глас имам
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поем...по цел ден..и играм...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опера пеам
|
||
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не се запеам...ми тргне ли ...
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |