|
КОМЕДИИ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Ноември.2009 во 03:06 |
AJDE DAVAJTE PREDLOZI ZA DOBRI KOMEDII.... ;)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Tony Clifton
Сениор Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tony Clifton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tony Clifton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tony Clifton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tony Clifton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hang over најдобра комедија за оваа година
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosol i osnoval tema i otisol! da mi e da znam koj e sega? NRGMKD
Сениор najbolja komedija na site vreminja! koj ne cul neka ja pobara. Изменето од bond....james b - 28.Ноември.2009 во 18:59 |
|
You live only ONCE!
|
|
Tony Clifton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu dobra komedija
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kade sega pa ovoj film komedija.... Ic ne mi e jasno...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Tony Clifton
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa shto e be ziti se seriosen triler ili moze beshe hohor ne be psyholoskihoror sranje sramota katastrofa nema vrska razlicno mislenje za kogo kako interesna drama pomegju karakterite ovoj vampirov nekoja nostalgija dali krieshe dali ne ama u stvari mnogu beshe dobra vege beshe ljubov e u pitranje ovoj e vampir ama ovaa sho ima vrska ako e vampir ubavo izglean ej ovoj e vampir alo ama nema vrska se zaljubila devojkata u vampir ziti se nema vrska i srekno si ziveea tatko i .....aj komedija smeski nemozam da go docekam New Moon sagata
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a druga komedija na koja se imam epten smeeno e onoj francuskiot, postar e dodusa..."Mangupi polazu maturu"
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова е најсмешен анимиран, а воедно и игран филм некогаш направен.. |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poleka druze se napna.. pocna duri tocki i zapirki da goltas.. |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |